Pune nume personajelor, si poti sa-ti publici romanul, astaa, visul. N-ai facut deloc economie si ai povestit in detaliu. Stai sa ai vise in care te lupti cu armate de zombi, si sa te trezesti exact cand unul da sa-ti smulga capul, dar trezit in pat la tine, acasa, si de-odata sa-ti sara o caricatura de monstru pe tine, din bezna, si-apoi sa te trezesti la realitate, buimac, ametit, mai obosit decat erai cand te-ai pus la culcare. Sa vezi atunci ce stare-ti lasa realismul viselor. Astea vise care-mi capteaza atentia, si de care am parte. Mai mult chiar, am control asupra lor, am vise lucide. Wooow!
Si eu mai am vise ciudate, dar asta e prea de tot...este aproape ca in filmele americane.
Colega, cat timp mi-ar lua sa citesc acest vis, cred ca mi-ar ajunge sa multiorgasmizez o tipa fierbinte, si bine dotata dela Natura! no offense! dar promit, ca incerc la noapte sa-l citesc, ok?!
Sall...
e cam mult de citit.
ce iti recomand eu e sa scrii o carte...
te alegi si cu problema ta rezolvata...si te alegi si cu niste bani...
pa pa...
Oau... dar multe s-au mai intamplat! Nu am avut vreun vis asa de lung vreodata, ai imaginatie, nu-i gluma. De semnificat nu stiu ce sa spun, nu ma pricep.
Hmmm. as vrea si eu un vis din asta. bine. nu asa de real. dar nu inteleg care este problema. aici pui intr daca vrei ajutor.
Sincer nu mi se pare nici ca te joci prea mult, nici ca esti obosit, nimic din toate astea.Parerea mea este ca cele 3 fete reprezinta o persoana/mai multe persoane necunoscute care aduc cu ea/ele vesti rele. Dar restul ar fi bine sa le asociezi cu persoane cunoscute. Succes.
Yurisa întreabă: