| alexandra_3581 a întrebat:

Daca un prieten ma tradeaza ce sa fac? sa ma impac cu el sau nu?

Răspuns Câştigător
| cineva9595 a răspuns:

Stii.depinde totul de rpieten. IN primul rand prieten-iubit sau prieten- amic?
Apoi conteaza cat de mult tii la el, indiferent din ce categorie este si sa iti dai seama daca lui ii pare sincer rau de ce a facut. Daca lui nu i-ar parea rau nu cred ca iti merita prietenia. A gresi e omeneste pana la urma, si a ierta e si mai bine. Dar trebuie macar sa ii para sincer rau, altfel nu are rost...

6 răspunsuri:
| PinkDea a răspuns:

Depinde cat de tare te-a "tradat "

| Ramonaaaa a răspuns:

Daca un prieten te tradeaza ar trebui intai sa ii asculti motivele si sa il lasi, oarecum, sa isi justifice fapta. Apoi tu decizi daca tradarea a fost sau nu a fost atat de grava si tot tu decizi daca vrei sa te impaci cu prietena ta :*.

| brandiburu a răspuns:

...sau nu. Lupu-si schimba parul, dar naravul ba.

| NIGhTmArE187 a răspuns:

Buna,parerea mea este nu. daca tea tradat acela nu este prieten adevart si daca te vei impaca cu el o va face iarasi,sa stii de la mine ca daca a facut-o o data o va face mereu indiferent de ce va zice.,,lupul isi schimba pielea da naravu ba" cam asa e si cu acel,,prieten". sper ca te-am ajutat, ai grija cu cine te imprietenesti, papa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te gandi la el. sterge nr lui de telefon, arunca lucrurile care iti amintesc de el cand il vezi pe strada nu te uita la el. nu te impaca cu el succes la aceste lucruri

| ionut_5013 a răspuns:

Pai nu! trebuie sa-l tradezi si tu ca sa fiti chit! apoi va impacati(asta as face euhappy )

Întrebări similare