Cred ca m-as certa cu ea/el, as trage o rafala zdravana de plans (pentru ca mi-am pus increderea in el/ea si m-a dezamagit) si n-as mai avea de-a face cu persoana respectiva.
Cel mai mare secret al tau il stii numai tu. Ce stiu doi nu-i mai secret.
Daca totusi ai facut o mare confidenta unui prieten si acesta a facut-o publica, trebuie sa clar sa iti revizuiesti atitudinea fata de el. Cu exceptia cazului in care a facut-o neintentionat, din greseala sau neatentie, fara sa isi dea seama ca te va rani asta, iar ulterior ti-a explicat totul si si-a exprimat sincer regretele.
Nimic, fiindca in timp am invatat ca o chestie pe care os tiu doua persoane nu mai e secret.
Am trecut prin asa ceva... mie de atunci imi este greu sa mai cred in cineva... a fost ca o lectie de viata.De atunci nu mai spun nimaui unele lucruri...:*
U secret e un secret. De l-as spune n-ar mai fi
Insa mi s-a mai intamplat
Si imediat am aflat
Nu am mai vorbim cu ea
Si m-am razbunat... asta-i viata!
Pa:*!
Daca o prietena de-a mea ar spune cel mai mare secret al meu, in primul rand m-am razbuna, in al doilea rand o sa spun tuturor sa nu mai vorbeasca cu ea pentru ca spune toate lucrurile care se vorbesc, si in al treilea rand, as spune si eu cel mai mare secret al ei.
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: