Familia, Sanatatea, Prietenii Si daca ai o cariera buna cu siguranta vei avea si bani.
Sanatate. Pentru ca daca ai sanatate le poti face pe toate apoi, bineinteles cu timpul.
Sanatate. Pentru ca daca ai sanatate le poti face pe toate apoi, bineinteles daca ai rabdare.
Sanatatea intai(daca nu as fi sanatoasa, familia mea ar fi trista) aspoi familia, prietenii, cariera, norocul, banii si mandria. Uite...le-am asezat in ordine. Asa percep eu lucrurile si e normal ca altcineva sa vada altfel lucrurile.
As alege norocul familia si sanatatea...consider ca astea sunt cele mai importante, avandu-le pe aceastea poti sa le dobandesti si pe celelalte
:*
Lavinya daca pe mine m-ar intreba cineva ce e mai important pentru mine dintre tot ceea ce ai enumerat tu m-ai sus eu as spune ca toate au o foarte mare importanta in viata omului! Insa uneori nu le poti avea pe toate fara sa incalci cel putin una dintre ele. Dupa parerea mea eu cred ca cel mai important lucru in viata uni om este SANATATEA caci daca nu vei avea sanatate atunci organismul va ceda la un moment dat si automat vei ramane fara celelalte, apoi pe locul doi este FAMILIA care chiar daca uneori ai impresia ca este impotriva ta, ea este acolo intodeauna sa-ti dea un sfat bun atunci cand simti ca te-ai ratacit. Al trei-lea lucru important in viata omului sunt acele persoane cu care poti face o multime de lucruri pe care nu le-ai putea face daca nu i-ai avea si anume PRIETENII, urmat de aceea calitate pe care nu multi o au sau daca o au nu o respecta si este MANDRIA. Un alt lucru foarte important in viata omului este CARIERA caci fara aceasta nu poti avea BANII decare ai atata nevoie. Intradevar banii n-aduc fericirea insa nici fara ei nu poti trai. Si nu in ultimul rand as spune ca un lucru la fel de important ca celelalte ar fi NOROCUL, caci omul are nevoie si de putin noroc.
De sigur ca sanatatea, daca ai sanatate le reusesti pe toate, gindeste-te si singurica si vei vedea...
Pai sanatatea, familia, norocul si cariera. mandria nu o consider importanta .
Familia in primul rand. apoi prietenii, sanatatea, norocul, cariera, banii, mandria.
Daca nu ai familie si prieteni, esti singur pe lume, iar asta eu zic ca e cea mai mare suferinta. Sanatatea ti-o poti mentine, mai ales cu sprijinul persoanele dragi, norocul de cele mai multe ori ti-l faci singur, dar daca nu ai noroc, nu ai nici cine stie ce cariera. Banii, macar necesarul cat sa poti avea un trai decent, iar mandria...eu zic ca mandria strica oamenii, de aceea am si pus-o ultima.
eu raspund:sanatatea si familia.
banii se pot face.
prietenii azi sunt, maine nu mai sunt.
norocu azi este, maine nu mai este.
cariera la fel. azi esti vedeta pop. maine cine stie. poate ajungi maturator pe strada( daca esti pro**)
familia este importanta pentru. ca in ori ce moment greau, frumos, urat, iti este aproape.
si sanatatea : fara ea, nu faci nimic in viata. ce. a mai scumpa!
Pai eu sincer as raspunde cam asa
Toate sunt importante, toate acestea iti ofera o viata plina de fericire si fara griji. de aicea as exclude mandria care e mai mult un defect decat o calitate.
SANATATEA! Cu siguranta! Cand esti bolnav nu prea mai are rost nimic. Apoi familia si norocul