anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca v-as zice ca nu-mi place deloc sa merg la teatru, ati crede ca sunt un incult si o varza de om?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Nu... Dar m-as intrista ca nu ti-a fost descoperit pana acum de nimeni...sad!
Mai ai timp sa il descoperi singur! Incepe cu Teatrul de Comedie. Vei ajunge sa intelegi si implicit sa iti placa si celelalte genuri! E pacat sa nu incerci, sigur va ajunge sa iti placa!

12 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Daca esti tanar, defectul se poate remedia. Poti intalni o iubita cu un alt orizont si te va modela ea.Inapetenta pentru teatru nu inseamna neaparat incultura, dar te poate duce in directia aceea. Teatrul face parte din fiinta noastra launtrica si daca nu toti il putem practica pe scena, ne satisfacem o nevoie spirituala ca spectatori. Avem inca mari actori care trebuie vazuti, iar spectacolele lor sunt ocazii unice ale vietii. Teatrul iti deschide portile unui nou univers, iti prezinta o alta fateta a lumii, te indeamna sa intri in dialog cu tine insuti si iti ofera clipe de inaltare sufleteasca si purificare.Arta dramatica are un nimb de sacralitate, de aceea este oficiata in lacasuri cu o arhitectura aparte, ceea ce sporeste emotia estetica. Teatrul faciliteaza socializarea:o masa de oameni vibreaza in acelasi ritm, isi pune aceleasi intrebari, are aceleasi reactii si emotii. Dupa specificul piesei teatrul te destinde sau te face mai profund.Profita de spectacolele care ti se ofera acum, pentru ca vor veni timpuri cand vei fi atat de ocupat, incat vei avea nostalgia teatrului.Bineinteles ca frecventarea teatrului nu exclude alte distractii specific tineresti. Mira

| Bishop a răspuns:

Nu(nici mie nu prea imi place la teatrulaughing)

assiris
| assiris a răspuns:

Pentru ca sa-ti placa teatrul trebuie sa-l descoperi. Incepe prin a participa la piese interesante, comendii etc si vei descoperi treptat frumusetea. Mai demult, am cunoscut o fata pasionata ea de teatru si eu de ea. M-a dus la toate piesele jucate si pot sa-i multumesc, ea mi-a deschis gustul de teatru. Pacat ca acum nu prea sunt teatre de calitate si actorii sunt putini. Apropo. Dar muzica clasica iti place?

April
| April a răspuns:

Eu n-am sa-ti tin o prelegere despre virtutile teatrului si nici n-am sa-ti fac recomandari. Tin, insa, neaparat sa-ti spun ca admir sinceritatea ta.Detest snobismul celor care fac mare caz de mersul la filarmonica, teatru sau opera. Te felicit pentru curajul de a fi tu insuti...Si am sa-ti spun un secret :nici mie nu-mi plac concertele pe stadioane si "comentariile "cu iz de mahala ale lui Mircea Badea...Crezi ca sunt "o inculta si o varza de om ", pentru asta? ...Numai bine.

| Daniel TM a răspuns:

Nu. Dar daca ai fi vazut o piesa comica si ti-ar fi placut mult sunt sigur ca nu era la fel. Merita sa incerci nu ai nimic de pierdut.

| carmen_9743 a răspuns:

N-as crede ca esti varza sau incult, mai repede m-as gandi ca n-ai avut ocazia sa vezi, sa simti, sa traiesti minunea ce inseamna teatrul. Si apoi te-as intreba de cate ori ai fost ca sa dai un astfel de verdict!

Răspuns utilizator avertizat
| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! Nu as crede asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intradevar sunt piese care te fac sa casti, sa te plictisesti dar sunt si piese care te fac sa revii; ca si filmele de ex. sunt filme care iti plac si sunt filme care nu iti plac; poate nu ai gasit inca genul de piesa care sa iti placa;
Eu am fost ultima oara (si nu mai fusesem demult) la U. N. A. T. C piesa se numea Romantiosii (comedie); actorii, regizorul; scenograful, toti studenti si nu ma asteptam la cine stie ce dar am fost foarte foarte impresionata

| petra_anca a răspuns:

Nu, as crede ca ai motivele tale...

| plugarin a răspuns:

Eu as crede ca ori n-ai fost la piesa care trebuie si asta te-a marcat, ori vrei sa faci pe teribilistul...

| alexandru_4199 a răspuns:

Nuuuuu ee nasphaa teatrul