| YepIsSuspended a întrebat:

Daca vii s-ar intampla sa vedeti ca cea mai buna prietena a voastra este de fapt prietena cu dujamnca voastra cec ati face?sad

22 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pai, numai vii am putea vedea, ca mortii sunt celebri pentru faptul ca nu vad, nu aud si nu vorbesc. Acuma... daca as fi moarta, chiar nu mi-ar pasa cine mi-e prieten sau dusman.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pai, numai vii am putea vedea, ca mortii sunt celebri pentru faptul ca nu vad, nu aud si nu vorbesc. Acuma...daca as fi moarta, chiar nu mi-ar pasa cine mi-e prieten sau dusman.

| Silvia a răspuns:

Prietena mea cea mai buna nu ar face niciodata astatongue

| SweetCandy a răspuns:

Eu chiar am patit-o....bine stim k sunt prietene si am acceptat pana intr-o zi cand a inceput sa-mi sp niste lucruri oribile...pe care i le-a bagat aia in kp.....deci crede-ma pe cuvant!
nu merita o astfel de prietenie!straight face

| maryana5 a răspuns:

"helloooo! ori Eu ori Pitipoanca aia? "

| silvio a răspuns:

De fapt cec mi-as face!, sa moara dujamncii! rolling on the floor

| Daisy. a răspuns:

Ioana...chiar crezi ca m-as imprieteni cu delia? helau!rolling on the floorsty ca the bsk:X:X

| simovacariu a răspuns:

Eu am avut mai multe prietene si asa am crezut si eu ca erau dusmance, dar acum mi-am dat seama ca m-am despartit de ele fiindca o alta persoana a intervenit.Asigura-te ca cineva din afara prieteniei voastre nu a incercat sa va desparta.
Daca nu s-a bagat nimeni incearca sa gasesti miezul problemei. Succes!

| simovacariu a răspuns:

Am inteles gresit intrebarea de aceea raspunsul e putin ciudat.Acum mi-am dat seama.Scuze!

| ioana_1851 a răspuns:

M-as cam feri de ea, adica sa nu-i mai dezvalui atatea.In fine daca imi este prietena adevarata nu s-ar atasa de dusmanca mea. Oricum te u'bsc (andradax)my best friend

| biancabellaa a răspuns:

Nu asi mai vorbi niciodata cu aceea fata care se spuna ca este prietena mea dar de fapt pe la spate te poate face in toate felurile

| dyav0litza a răspuns:

Am patit..si de atunci nu imi mai e cea mai buna prietena ci cea mai mare dusmanca nu mai putem nici sa ne vedem

| kitty_8919 a răspuns:

As ramane in continuare prietena cu ea doar ca nu i-as mai spune secretele mele sa nu cumva sa ii spuna dusmancei mele.

| lisa_5170 a răspuns:

As continua sa fiu prietena ei, pentru ca este absurd sa ii alegi ei prietenii sau sa nu mai fi prietena ei pentru ca dusmanca ta nu este si dusmanca ei.Numai ai grija ce ii spui prietenei tale despre dumsmanca tawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Revin cu un raspuns mai tarziu. Inca ma chinui sa inteleg ce ai scris.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce-mi place cum suna cuvantul ''dujmanca''. laughing
in rest inca ma chinui sa inteleg ce ai dorit sa intrebi. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand o pretena adevrata nu ar ar face asta... si dac o face nu-i a bine... eu una asi pune-o sa aleaga intre mine si ea... sau dac ai incredere in ea poti sa ignori faptul ca e pretena si k dusmanka tatonguetonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as simti pierduta, dupa ce ca si asa nu am multi prieteni...

| LuYz@ a răspuns:

In ce linba ai scris ca nu am gasit in nici un dictionar cuvantul ''dujamnca''? enigma totala

| LuYz@ a răspuns:

M-as duce la ea si i-as spune ca un tip/tipa(nu imi pot da seama ca experiment genetic esti) cu nasul umed tot timpul si ochii mari ma enerveaza cu intrebari stupide!

| andruska a răspuns:

Daca este cu adevarat prietena ta. nu faci nimic.Prietenii adevarati se accepta asa cum sunt, cu bune cu rele. So.nu trebuie sa se schimbe pentru tine, ci tu trebuie sa o accepti. happy in plus. poti ignora dusmancaoh go on nu iti pierde tu timpul gandindute la eaoh go on

| maddy_3344 a răspuns:

Poi sa-ti pov ce-am patit eu... cea mai buna prietena a mea de acum a fost cea mai buna prietena a dusmancei mele...culmea era k eram in acceasi cls si eu nu puteam sa suport discutiile lor...in fine... s-a dovedit ca de fapt dusmanca mea nu-i era deloc prietena...si asa "m..." a ramas numaia mea... poate ca e un pic egoista afirmatia mea dar asta simt