Depinde ce- si cum vorbesti.
Se poate atasa, daca vorbiti pe un ton placut, subiecte de interes comun.
Dar vorba zilnica poate fi si cearta zilnica, iar in loc de atasare veti deveni dusmani.
Daca si aveti niste conversatii mai profunde adica nu geb, ce faci, bine, tu? bine, am de invatat vb mai tz pa, sal ce faci? bine tu? bine. Atunci da, ar trebui sa apara si atasamentul dar acum depinde si de la persoana la persoana. Unii se pot si detasa la fel de usor precum se ataseaza. Conteaza in mare parte cat ajunge sa insemne cealalta persoana pentru ei.
Dacă comunicați din plăcere, desigur. Dacă râdeți, glumiți împreună, e normal să-i dorești prezența. Altfel spus, trebuie să existe o compatibilitate, chiar dacă nu e vorba de iubire.
Însă, dacă vorbești doar tu, iar celălalt răspunde sec, formal, deci nu își prea dă interesul să participe la discuție, e cert că în curând va căuta diverse pretexte ca să se distanțeze.
Daca ii dai mesaje sau il suni numai tu atunci NU.
Asta se numeste ca "Il disperi" si iti raspunde doar din politete.
Totusi, daca respectivul iti da si el mesaje sau daca se bucura cand vorbeste cu tine *stati pana tarziu sa vorbiti* atunci da, se poate atasa de tine.
Sfatul meu ar fi sa ai grija la modul in care se comporta.
Mă sună și mi dă și el mesaje.
Super! Atunci inseamna ca este cazul fericit.
S-ar putea chiar sa se fi atasat deja de tine.
In mod normal, da, ar trebui. Acum mai depinde si de persoana. Poate sa fie si de aia neinteresata si egoista.
Bineinteles ca se poate atasa dar pe cat de usor se ataseaza pe atat de usor pleaca, am invatat ca nu trebuie sa am incredere in unele persoane care par cele mai bune, cele mai grozave si cand nu le convine ceva gata, au fugit, nu toti prietenii pe care ii crezi adevarati sunt, in realitate ei se dau buni scuipa doar cuvinte de miere dar inauntru sunt ca niste serpi gata sa te raneasca, un prieten adevarat e acela care face tot posibilul sa te cunoasca mai bine decat el, sa te trezeasca la realitate atunci cand dormi si in perioadele grele sa fie alaturi de tine fara sa conteze ora.Aia sunt prieteni care merita pretuiti restul la revedere! Trebuie sa lasam loc pentru alti oameni care sunt acolo gata sa te cunoasca si care sa iti lase niste amintiri de neuitat stii? .
A rămas timp de 2 ani. De aceea întreb.
Iar a mea a durat 18 ani si acum abia daca ' ne mai vedem ' sau vorbim odata la 6 luni.
Timpul deci va decide.
Exact, asta nu inseamna ca o prietenie de 2 ani nu poate dura o viata, aici depinde de persoana si cat de mult se implica in prietenie.
Bineinteles. Dar depinde de la om la om. Nu toti suntem la fel. Unii ne atasam altii nu, din diferite motive.
Bineînteles ca ar trebui sa se ataseaze de tine, intri in rutina, capata incredere.
Depinde si de persoana.adica ii poate face placere sa ii dau mereu mesaj, sau il poate enerva, crezand ca esti prea insistent.Sunt si eu in aceasta situatie si nu pare ca ne apropiem dar na...fiecare cu norocul sau
Se poate atasa dar cel mai probabil vei ramane in friendzone pentru ca e putin probabil ca el sa se ataseze de tine si sa inceapa sa te placa fiindca tu ii scrii in fiecare zi.Trebuie sa iti faci intentiile cunoscute undeva la inceput cand crezi ca e momentul potrivit si ca cel cu care vorbesti se simte bine cand vorbeste cu tine.In plus va fi mai dragut cu tine daca il intrebi ceva intim dupa ce l-ai facut sa rada sau sa se simta special.
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: