Asta inca nu inseamna nimic, doar ca va fi cercetat penal si judecat in stare de libertate, au fost altii si mai si care au fost eliberati din arestul preventiv.
Asta nu inseamna ca nu va fi judecat! Doar ca in libertate, pana la sentinta definitiva!
Da, am vazut si eu acum cateva minute, cand schimbam canalele. Ce parere sa am? Niciuna. Nu mi-e ruda, nu mi-e prieten, nu am nici o treaba cu el . Deci, mi-era egal ce se intampla cu el.
Cu riscul de a primi "stupid" cu gramada, am sa-ti raspund sincer... mi-e indiferent!
eu una il consider 50% vinovat, cealata parte de vina o are acuzatorul!
Pai ar fi fost deja cazul sa se faca dreptate, nu crezi?! si sa vezi tu in timp ce o sa mai apara despre primarul lui peste! - mare lucru daca nu intra el la zbenga pentru declaratie mincinoasa si defaimare, plus calomnie!
Este o intrebare buna.Azi, 25 iunie am vazut la stiri ca este eliberat. Dar eu cred ca pentru Diagonescu trebuie facuta sentinta finala.
Din cei care au scris mai sus, " bine documentati " si stiutori a toate ...nu va mai dati cu parerea ca miine poate fi rindul vostru. Cum? Simplu! Pina si acel calculator la care va uitati acum poate fi sursa condamnarii voastre. Aveti programe licentiate pe el? garantat, NU! Deci sinteti infractori. Asa ca nu judecati voi... ( adolf )
Nu si v-a sta la parnaie muuuuuult timp. A santajat, deci merita pedeapsa pe deplin.Mafiotul naibii.
denisa_2911 întreabă: