Modestilor! Toti baietii care au un caracter frumos si un suflet curat sunt chipesi.
Bro, fara suparare, dar la intrebarea asta sunt admise numai raspunsurile fetelor Flori....nu bag poza ca mine ca nu mai scap de fetele de pe TPU
Dentist si bro, inca nu m-ati vazut pe mine.Ma feresc sa pun poza cu mine, nu de alta dar paliti pe langa mine.Nu vreau sa-mi cada fetele la picioare
Multumesc flory.Ma simt de-a dreptul coplesit.Vedeti baieti, nu va mai certati, eu sunt a'l mai simpatic!
Ce va mai laudatii voiii... dar puneti acolo o poza cu voi, sa va vada si ochii mei daca tot va laudati atatahai sa vad care are tupeu!
Ia te uite, hopa si-a pus si grim poza.Foarte frumos. Da pana acum tot cristi e cel mai chipes, dupa fratele meu, robert
Pe mine m-ati uitat? Inalt frumos, chipes, ten masliniu, destept si devreme acasa? Pai e frumos asa?
Danny are dreptate. cei care au un suflet frumos si putin barba sunt chipesi si sexy
Sunteti ceva de groaza voi! La o intrebare adresata fetelor, a-ti sfarsit prin a va lauda care mai de care!
Sunt de acord ca gusturile nu se discuta dar pe site`u asta sunt baieti draguti. vorba aia "ce`i frumos ii place si lui Dumnezeu"
Poi... cel de care esti indrgostita....sau ultimul baiat frumos care l-ai vazut (sau cu care ai vb )