| Dr.StomatologG.G. a întrebat:

Dar cei mai chipesi baieti care sunt? haideti fetelor, sarititongue

Răspuns Câştigător
| Danny _3256 a răspuns:

Modestilorlaughing! Toti baietii care au un caracter frumos si un suflet curat sunt chipesi.happy

24 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Gusturile nu se discută.
Îmi pare rău, dar nu am curiozități de genul ăsta.
De, ce să-i faci, frate!?!
Pa, pa.

| JustMeFlory a răspuns:

Robert mi se pare si dragut si de gasca...si in rest...thinking pe uh nu te vadlaughingbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint number one, sint cel mai chipes laughing

| Dr.StomatologG.G. explică:

Bro, fara suparare, dar la intrebarea asta sunt admise numai raspunsurile fetelortongue Flori....nu bag poza ca mine ca nu mai scap de fetele de pe TPU happy

| cristi a răspuns:

Dentist si bro, inca nu m-ati vazut pe mine.Ma feresc sa pun poza cu mine, nu de alta dar paliti pe langa mine.Nu vreau sa-mi cada fetele la picioarelaughing

| JustMeFlory a răspuns:

Makr o pozica mica ca m'ai facut fffff curioasaaadevildevil...sa te vadbig grin

| Dl.Inginer a răspuns:

Multumesc flory.Ma simt de-a dreptul coplesittongue.Vedeti baieti, nu va mai certati, eu sunt a'l mai simpaticlaughing!

| JustMeFlory a răspuns:

Ce va mai laudatii voiii... dar puneti acolo o poza cu voi, sa va vada si ochii mei daca tot va laudati atatasmughai sa vad care are tupeu!big grin

eileen
| eileen a răspuns:

La fel, toti baietii sunt chipesi pe site-ul astahee hee

| cristi a răspuns:

Gata, mi-am pus poza.Multumitetongue?

| Wtf9000 a răspuns:

Cristi... cred ca glumesti... laughing

| joy a răspuns:

Ia te uite, hopa si-a pus si grim poza.Foarte frumos. Da pana acum tot cristi e cel mai chipes, dupa fratele meu, robertlaughing

| davvid a răspuns:

Pe mine m-ati uitat? Inalt frumos, chipes, ten masliniu, destept si devreme acasa? Pai e frumos asa?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fine, voi spuneti ce vreti, eu vorbesc din experienta. Inainte nu-mi dadeam seama ce se intimpla, dar acum dupa ce am aflat m-am obisnuit. Cind merg pe strada, toate gagicile cad ca mustele in jurul meu rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| christian a răspuns:

Danny are dreptate. cei care au un suflet frumos si putin barba sunt chipesi si sexytongue

| Dara a răspuns:

Sunteti ceva de groaza voi! laughing La o intrebare adresata fetelor, a-ti sfarsit prin a va lauda care mai de care!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dara, eu nu ma laud rolling on the floor rolling on the floor

| mary_9593 a răspuns:

Sunt de acord ca gusturile nu se discuta dar pe site`u asta sunt baieti draguti. vorba aia "ce`i frumos ii place si lui Dumnezeu"

| stefy_4690 a răspuns:

Poi... cel de care esti indrgostita.big grin...sau ultimul baiat frumos care l-ai vazut (sau cu care ai vb big grin)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt curios cui ii acorzi ''fund itza''...laughinglaughingStiu eu sigur...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa te laude lumea nu?! n-ai sanse...nu se uita la tine!tongue

| bibix_5640 a răspuns:

Robert Pattison:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea era pentru fete... tu ai acordat fundita unui baiat?!laughinglaughing)laughing)))))laughing))))))))tonguetonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundita de stomatolog chipes laughingrolling on the floor