O doame ce copii tampiti8-) ce naiba are ca esti sasaita si raraita? mi-e mi se pare adorabila o astfel de persoana am mai intalnit raraiti si sasaiti si ii ff draguti:X si nu le-ai gresit cu nimic nu pune la suflet ignorai
Pff nu te intelege nimeni mai bine ca mine
si eu sunt rarait
si ani de zile am patit ca tine
cel mai bine e sa nu-i bagi in seama
dai in mm.
ca li se intoarce roata
asta te asigur
nu le-ai gresit cu nimic
dar asta elumea in care traim
Nu ai gresit cu nimic.Ei sunt pur si simplu lipsiti de buna crestere, integritate si demnitate.Sa fii fericita si mandra de tine intotdeauna.:*
Draga bebelory, nu te mai necaji degeaba, cu timpul o sa-ti dai seama ca vorba ta poate fi un atuu.Vei fi mai deosebita in ochii unora.
Normal ca nu le-ai gresit cu nimic, mie personal mi se par dragute persoanele un pic raraite, ai putea sa nu mai pui asa mult la suflet si sa incerci sa intri si tu putin in rol, sa razi putin cu ei; asa cred. ca vor inceta la un moment dat; eu am un coleg care e balbait, la inceput radeau toti de el, in timp se amuza si el impreuna cu ceilalti. Oamenii tind sa faca ceva numai daca vad ca nu-ti place; Nu le da satisfactia asta
Iubita mea nici nu trebuie sa ai bagi in seama char daca te deranjeaza fate ca nu ati pasa ca nu ai auzi, ca apoi ia sa vezi tu cum se sature ei sa te mai jigneasca, si nu e nimic ca esti rarista si sasaita, nimeni nu e perfect stai tu linistita,, Ai grija de tine si nu le mai da atentie,. Kisss
LittleRedDress întreabă:
GeOrGyyyy întreabă:
Yurisa întreabă: