| GeOrGyyyy a întrebat:

Darga tup stiti bine ca eu nu sunt din romaia si ca acum o inat si nu o stiu sa o sc bine dar eu sunt din spania si invat limba asa asa de grea pe acre acteodata nici nu o intelegg sau nu im dau seam ce spun va rog frumos ca daca mai gresesc cand scriu unele intrebari nu am mai luati peste picior eu invata limba romaneste pentru ca im pace un baiat si el este de origine romaneasca oare este bine ce fac?

8 răspunsuri:
| kat2108 a răspuns:

Da, felicitari! E bine sa mai sti cate o limba, doua... Succes!

| Buburuzza a răspuns:

Este bine ce faci, ai curaj si vointa, din dragoste pentru cel iubit. Felicitari!

Succes pe mai departe! :*

| TragicantaDeSemintzeRoz a răspuns:

Nu e bine ce scrii, trebuie sa te corectezii:d

| aia a răspuns:

Da ii dovedesti baiatului ca il iubesti ca vrei sa ai o relatie deschisa cu el ca incerci sa inveti limba... daca esti de romanca ar fi bine sa inveti si limba romaneasca ca o sa ai nevoie daca te vei retrage in Romania...

| MenInShadow a răspuns:

Hehe... no tienes que avergonzarte tongue En Romania hay muchos tontos, que se rien de las personas que no conocen muy bien el idioma. Yo tampoco puedo decir que escribo y hablo perfectamente espanol, porque solo he vivido 1 ano en espanahappy Que sea sincero, algunas veces quero solo hablar en espanol, y dejar mi idioma natal a un lado.
Si alguien se rie de ti, solo no le prestes atencion. Aqui no hay tanta civilization como en otros paises.Y no digo eso para hacer "mal" a mi pais, con su reputacion, digo eso porque es cierto.
Asi que, si algun tonto se rie de ti, solo no le prestes atencion, y ya... Espero que he escrito al menos 50% corecto tongue

| Lylia a răspuns:

Eu cred că e bine să cunoşti cât mai multe limbi, pentru că nu şti niciodată ce îţi rezervă viaţa! În afară de asta, nu are cum să fie rău, nu are urmări de care poate să îţi pară rău cândva!

| coliflor a răspuns:

Hola cariño no esta nada mal asi que no te cortes, la pregunta es donde vives tu ahora en Rumania o en España¿suerte

| MaDrogezCuPepsiCola a răspuns:

Nui adevarat! tu ejthi din Romania! Si ai fost doar o data in Spania, vara trecuta!tongue