Iconita asta o am in dormitor, motivele pot fi: comportamentul si ce scoate din gura deja stii ce radacini are.
Nu e deloc o prostie. Eu am citit-o la recomandarea profei de romana, care mi-a si imprumutat-o. Indiferent de varsta, este o lectura amuzanta si placuta. Si are niste "dedesupturi" pe care tu, probabil cau un adolescent, le vei pricepe.
Draguta,citesti ce vrei tu.Nu te obligam noi sa citesti ceva. Vrei parerea mea?
Am citit ambele volume.Cartea este ok, ai ce invata din ea, e amuzanta. Faptul ce ma enerveaza la culme este ca are o gramada de imagini si putin scris! Cum am spus, cartea este in regula.
Alte "intrebari"?
Citeste-le deoarece ai putea sa afli ce crede despre tine sau despre alti prieteni de ai tai
Eu am citit-o si pot sa zic ca nu-i nici cine stie ce, dar nici nu te plictisesti citind-o pentru ca : 1. in ea sunt scrise intamplari din viata unei adolescente din care poti invata ( daca faci parte din aceasta categorie) si 2.e comica in unele privinte si are desene haioase
Eu am citit toate 4 volume si e super, iti propun sa le citesti pe toate volumurile ca este haios.cel mai interesant volum este al treilea si al patrilea
anonim_4396 întreabă: