Daca ai bani de pachet (eu am 15 lei/zi) i-ati si tu de baut de acasa si cumparati ceva de mancare (pana in 5 lei)... fa-ti abonament (daca mergi cu metroul/tranvai/autobuzul) si eu pe saptamana strang cam 50 de lei daca cheltui in fiecare zi doar cei 5 lei... ti-am dat exemplu cum fac eu ca poate iti vine o idee . Si daca fumezi lasate pentru cateva saptamani ca sa strangi banii.
Sper ca te-am ajutat.
Renunta la cheltuielile nefolositoare, daca nu ai nevoie URGENT de ceva nu il mai lua. Inainte sa iti cumperi ceva, verifica si alte magazine, compara preturile si alge cel mai ieftin lucru. Cand primesti vreun ban(de la bunici, parinti, unchi) economisese-l! Poti sa vinzi lucrurile de care nu ai nevoie! Aduna TOT maruntisul din casa, stiu ca pare prostesc, dar eu am adunat o data to ce am gasit si ghici cat am strans, 70 lei! Ma rog, dupa ce starngi mai mult, schimba la un magazin! Succes cu banii!
Ma-m gandit la ceva dar nu stiu cati ani ai sa te duci la colindat eu asa fac banutzii dar daca nu fa cum am facut si eu :cumparati o pusculitza cu cheie si lacat, arunca cheia iar apoi pune cat mai multi bani ca mai apoi sa nu ppoti sa ii iei fara sa spargi pusculitza si daca te intrebi de unde sa faci rost de bani ca sa pui in pusculita ...mai renunta si tu la unele lucruri cum ar fi tigarile (asta doar daca fumezi), bomboanele (asta daca iti plac si cumperi in prostie), chipsurile (asta daca esti la fel de lacom ca mine ) si bautura (asta daca esti ca taicamiu).
Sper ca te-am ajutat. Succes!
Si app... fundita ?
1.Scoate-ti alocatia
2.Intra pe www.piata-az.ro
3.Cumpara bancnote scoase din circulatie
4?
5. Profit
Uite aici un link care pe noi ne-a ajutat. Sper sa iti fie si tie de folos: http://www.amz.ro/articole/idei-de-economisire-pe-timp-de-criza
MrBlueEnergy întreabă: