| yellowbubbles a întrebat:

Dati-mi idei ce pot face vara, ceva interesant prin Chisinau.(13 ani)

Răspuns Câştigător
| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Poti sa dorm lia prietenii tai sau invers. Sa iesi seara la o plimbare (cand e racoare), sa mergi in parc sa te dai cu skate'u etc. Mai bine o convingi pe mama sa mergeti sa iti cumpere haine noi happy

4 răspunsuri:
| georgyana1398 a răspuns:

Iti poti chema prietenii la tine sa ramana peste noapte sau tu sa te duci la ei... poti sa mergi la film sa te plimbi prin parc sunt multe lucruri pe care le poti face daca esti cu prietenii... poze, sa va jukati carti, sa mergeti la picnic sa meregti cu rolele bicicletele etcwinking

| noname1222 a răspuns:

Si eu am 13 ani.deci',poti sta pe calculator,te poti apuca de un sport care iti place tie,te uiti la filme, un party cu prietenii tai, in special tot ce tine de distractie...te pup pa

| noname1222 a răspuns:

Buna si eu am 13 ani.deci,poti sta pe calculator,poti sa te apuci de un sport care iti place tie,poti da un party cu prietenii tai sau o petrcere in pijama cu amicile tale, te poti uita la filme, poti face excursii sau ceva de genu''.

| Andra_9680 a răspuns:

Te distrezi cu prieteniii`. Plimbari prin parcuri.Eu una vara ma distrez.pentru ca am timpu` liber si e frumos pe`afara si PROFIT`,, Ideea mea`>.Sau daca nu iti convine poti sa lucrezi pentru scoala sa cauti carti interesante xca` "Vise interzise" deJudy Jill.[E de dragoste].
Ma bucur ca te.am putut ajutaa`happy

Întrebări similare