| Bubbulina_2682 a întrebat:

Dati-mi idei ce sa fac in timpul liber... fara optiunea "computer".

12 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Stai la pc, citesti o carte care ti se pare interesanta, iesi sa faci ceva miscare, te uiti la vreun film, joci vreun joc, asculti muzica, dansezi, faci curat, faci parada modei, uff cate lucruri nu-s de facut

| Chrristina a răspuns:

Citesti o carte care ti se pare interesanta, iesi sa faci ceva miscare, te uiti la vreun film, joci vreun joc, asculti muzica, dansezi, faci curat, faci parada modei, fa-ti temele

| Sconcsiş a răspuns:

Computer

| Jenn002 a răspuns:

1.Iesi cu prietenii/familia/iubitul prin parc sau la un suc
2.Mergi la cumparaturi
3.citesti o carte
4. dai o mica petrecere
5.mergi la painoar

| Shammal a răspuns:

Depinde de tine, ce iti place sa faci; de ex: eu intr-un timp mergem la bazin, cateodata citesc, fac diferite feluri de mancare, ies la un film, ma plimb( acum sunt la un var intr-un oras apropiat); cauta in tine cea ce te pasioneaza si cu siguranta gasesti idei

| Gema a răspuns:

Poti merge la patinoar, te ajuta perioada asta a anului.

| EllyFMS a răspuns:

Gascaa. prieteni.love struck.HAVE FUN!

Asta e cel mai bun mod sa iti petreci timplul liber.

| bilexa a răspuns:

De ce nu incerci sa faci ceva util? Poti citi o carte sau daca te plictiseste ai putea sa faci tot felul de decoratiuni, origami, sau orice altceva. Poti sa gasesti tot felul pe youtube.
Bafta.

| ImpotrivaSistemului a răspuns:

Sport! ...iesi afara din casaaaaaaa!

| sorinyoman a răspuns:

Fă rost de câți bani poți și du-te la o cabană în munți să vezi natura în mod direct, fără calculator.La următoarea ocazie o să vrei să îți vinzi și calculatorul pentru. asemenea excursie.

| aditzache2 a răspuns:

Sunt o multime de lucruri ca sa faci pai depinde ce iti place tie fa o lista cu ce-ti place si apoi fale sper ca am post de folos. funda?

| ionutfg a răspuns:

Sex...glumeam iesi si tu prin oras cu prietenii la un suc o maslina una alta