| Tadotaki a întrebat:

Dati-mi si mie niste exemple de dulciuri...ciocolata, bomboane, etc...foarte bune`! Va rog.2-3 exemple puppy dog eyes. Mersii- Funda cel mai gustos exemplulaughing`. Dupa gustare o, o

8 răspunsuri:
| Demoiselle a răspuns:

Cu intrebarea asta m-ai lovit! Yummy:X
Deci: Bomboane Alpenliebe minunate, cele mai bune!
Ciocolata amaruie Milka. Sau ciocolata alba Milka!
O cafea tare cu frisca sau smantana cu sau fara zahar.
O inghetata cu pepene galben.
Un iaurt Jogobella cu visine si banane! :X
Kinder Pinguin!
Turta dulce cu scortisoara morrr:X
Clatite pufoase cu Finetti sau dulceata de macese!
Papanasi fiert cu miere!
Ceai cu multa muulta esenta de rom!

Apai nu mai prea stiu ce sa iti zic. Nu prea consnum dulciurirolling on the floor)))) Fructe Fructe!

| DiannaDia a răspuns:

Ciocolata "milka, poiana si putin primola BOMBOANE acadele, jeleuri si Bomboane laughing

| Roメette a răspuns:

Mie imi place cel mai mult Raffaello. Toffife big grin si Afrikana cu arahide laughing Miammii tongue Sper sa incerci big grin fundita big grin?

| Tadotaki explică:

Afrikana cu alune is my favorite o. o

| DroGuleTz a răspuns:

Buna eu ador ciocolata cu lapte este gustoasa :X:X:X fundita puppy dog eyes

| FuKi a răspuns:

Mie imi place primola napolitana(eu zic ca are un gust bun si nici nu e scumpa) si joe scortisoara si mere

| lovestoryofyou a răspuns:

Pai exista la peny o cutie de ciocolata BELGIQUE sunt foarte delicioase fiecare bucatade ciocolata are forma de scoica caluti de mare pese... e buna cu ciocolata alba neagra... si e ieftina in jut de 7 sau 8 leihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce imi place mie cel imi mult : Mars, Kit-Kat Senses, Toffifee, Fondante (de casa), Twix, Pufuleti Gusto fara surprize, Ferrero Rocher, Ciocolata Romana(De la fabrica de dulciuri Agrana), Tort de caramel, Tiramisu(de casa), Alcazare, Baclavale, Trandafiri cu nuca, bezela. Scuze ca am scris atatea exemple... Nu stiu daca am raspuns corect, dar cred ca te-am ajutat.tongue