| leuyh a întrebat:

Dati-mi si mie va rog niste id-uri de vedete americane...de exemplu Mariah Carey, Michael Jackson, Lady Gaga, Beyonce, Leona Lewis, Shakira, Britney Spears...cine imi da cele mai multe id-uri le dau funditawinking

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

As plati bilet sa vad si eu cam cum ai folosi tu ID-ul lui Michael Jackson, dat fiind ca individul e mort si ingropat. Sau pe mess se poate face si spiritism?

| tim a răspuns:

Acuma cu michael jackson, e mai greu, se zice ca a murit, stati calmi fratilor ca asta nu e prost, s-a saturat omu de atata faima si presa. dar oficial e mort deci nici o sansa sa vorbesti cu el. ceilalti insa am auzist din surse de incredere ca ai gasesti pe twitter de obicei.

| zafrina a răspuns:

I-am trimis GaGutzei 2 scrisori la adresa ei din beverly hills big grin

| last_9432 a răspuns:

Dar tu esti in urama cu stirile mult ce sa facem sa te ajutam sa te mai reinformezi si tu...
uite aici de ce nu ai cum vorbe cu michael jackson:
http://life.hotnews.ro/......noaste.htm

| mersifrumos a răspuns:

Sa nu traiesti cu impresia ca acele vedete au ID-uri sau chiar daca r avea, sa nu ai impresia ca le fac publice.
Daca vrei, cauta-le profilul de facebook, tweeter, in rest, nici o sansa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michael_Jackson@Go_to.HeLL@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shakiraloca47 e id lu shakira big grin

| leuyh explică:

Bai...na, am uitat in acel moment de michael ca e mort da acum nu ma omorati doar pentru asta! Ok nici unul din voi nu va primi fundita.Sorrybig grin