Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate, dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.
Prietenia este un ocean pe care multi ar vrea sa-l traverseze, insa majoritatea se ineaca inainte de a ajunge la celalalt mal.
Nu rupe firul unei prietenii pentru ca, chiar daca il legi la loc…nodul ramane.
Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumusetea pana ce nu se ofileste.
Prietenia este punctul cel mai inalt al pamantului si puntea catre cer! Tradarea prietenului nu este decat un nou inceput... Totul depinde de cum intelegem termenii "prieten", "prietenie" si "tradare"...
Un prieten iti este un ajutor atunci când nu iti merge bine, un confident cand esti singur, un ghid cand cauti un zâmbet atunci când esti trist, un cântec când esti fericit.
nu deranjati ca-mi speriati pestii
Prietenii falsi sa imi dea un Buzz... astazi fac prezenta.
Cumpar droguri? pentru relatii sunati-ma la numarul 112/955... ofer cazare pe termen lung dupa incheierea contractului? rog seriozitate!
ca mine nu gasesti nici pe google ca tine gasesc si in recycle bin…
Numar oile de pe mess; daca te-am sarit, esti capra! Mai stai o data
Esti intr-o camera cu 1 leu, 1 crocodil si 1 manelist, ai 1 pistol si 2 gloante. C faci? . Tragi in manelist d 2 ori
chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit
Femeile...sunt ca locurile de parcare : cele bune sunt ocupate iar cele libere sunt pentru handicapati.
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.
Hai sa dam mana cu mana, Cei cu 4 la romana, Si cu 2/ la geografie, Da-o'ncolo de chimie. Hai sa copiem vecine, Vino-ncoace langa mine, Da fituica la un loc, Amandoi sa avem noroc. Amandoi uram franceza, Amandoi uram engleza, Mate chiar ca ne framanta, Si diriga nu ne-ncanta.
Intra diriga
Zarva mare
Intr-un giveci se usuca o floare.
Se aseaza la catedra
Deschide catalogul si incepe monologul:
Ca nu-s florile udate, ca sunt geamurile sparte,
Ca perdelele sunt rupte, ca la noi in clasa pute
Ca nu suntem patrioti si ca suntem idioti.
Se plimba printre banci si se uita la desene
Unele sunt chiar obscene
Si se apuca de predat o noua lectie de ***
Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez vous cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai basici!
A-nceput de ieri sa cada
Cate un elev pe strada
Si mai cad in continuare
De a tezelor teroare.
Ca au profa la romana
O vaca nebuna,
Si la mate un mistret,
O clasa ca un cotet.
La fizica si chimie,
Cate-o sperietoare vie,
Numa trei stiu ca sa puna
Si sa urle pan la luna.
La istorie, ce sa faci,
Profa te scoate din draci,
Ca la teze si lucrari
Da note la? domnitori?
Iara aia de geografie,
Dobitoaca de cand se stie.
La civica un magar,
Vanzator la aprozar,
Vine ca sa ne invete
Ca-n guvern sunt numa zdrente.
La muzica un tembel,
Canta numa pentru el,
La desen o sclerozata,
Vrea doar opere de arta.
La latina au o ciuma,
Mananca doar matraguna,
Se uita la tine-o data
Ai cosmaruri viata toata.
dai cu praf de mers ca pierzi serialu
ubi cand intri. dati 2 palme si iesi!
De ce blondele nu pot scrie numarul 11?
-fiidca nu stie pe care 1 sa-l puna primul!
Spargem geamuri,
Rupem dinti,
Si le spunem la parinti
Ca am fost copii cuminti
**M-a sunat amanta
-- Vino la mine, nu e nimeni acasa!
**M-am dus. Nu era nimeni
Foaie verde ghiocel dirigu-i un puricel
daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generala
Cumpar droguri? pentru relatii sunati-ma la numarul 112/955 ofer cazare pe termen lung dupa incheierea contractului? rog seriozitate!
Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca, dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!
1)Numar oile de pe mess; daca te-am sarit, esti capra! Mai stai o data
2)Esti intr-o camera cu 1 leu, 1 crocodil si 1 manelist, ai 1 pistol si 2 gloante C faci? Tragi in manelist d 2 ori
3)CE ESTE PUMNUL? pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul si iti pune intrebarea MAI VREI?
4)Cand eram mic credeam ca faima si banii ma vor face fericit acum ca am crescut am realizat ca asa este!
5)dnd bunica la pc nu da buzz ca se sperie
6)DND dresez mouse-ul
Ia cate un vers doua din melodia ta preferata, versurile care au cea mai mare semnificatie pentru tine. (daca vrei sa ai un status artistic)
anonim_4396 întreabă:
UnUserObisnuit întreabă: