| Kido0 a întrebat:

Datmi si mie status. mie imi place de un baiat si vreau sa il impresionez cu st...

2 răspunsuri:
| Sburatorul a răspuns:

De ce nu incerci sa il impresionezi prin dialog? Ar avea efect mai ''benefic'' big grin

| xDeniisa a răspuns:

Buna!

Dorintele sunt pe gratis...eu nu :d.

Stii nu as lasa pe nimeni sa te inlocuiasca, avem vise impreuna ce trebuie sa se implineasca.

O iubire sincera, si neconditionata.Nu voi renunta la tine niciodata!

Si cand crezi ca viata nu mai are sens... apare cineva si schimba totul!:*

Si tin minte cum striga " Fratee nu pot trai fara ea".
1.Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC! "
2.Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine… dar un singur lucru insa stiu, caci mi-e tare dor de tine… "
3.Traiesti fiindca traiesti! Iubesti fiindca traiesti… "
4. Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau… "
5.Esti lacrima ce aluneca pe obraz si mi se sparge in palma… esti IUBIREA! "
6.Strig la cer si fug departe, strig continuu si ma pierd in noapte, acolo unde tu ma astepti sa ne iubim ca doi nebuni! "
7. O inima am, un singur suflet si o petala de trandafir, tie iti apartin toate trei… "
8.si n`as regreta deloc! "
9.De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic! "
10. Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare… "
11.Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna… "
12.As vrea sa fiu o stea… o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea "
13. M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt… [americanu`] "
14.N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti! "
15.Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine… "
16. Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu… "
17.I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine… "
18.Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este sa suferi din iubire! "
19. Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Ups!? Te-ai lovit? "
20.Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima… "
21.Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa devin apa, aer, pamant ca sa nu te ofilesti, dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine? TE IUBESC! "
22.Cand sinceritatea ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste`te din tot ce te retine si gandeste-te la mine. TE IUBESC! "
23. Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau… "
24.Trandafir rosu inchis te iubeste cine-a scris, dar as vrea ca cititorul sa iubeasca scriitorul…"
25.As vrea sa colorez padurea, Sa pot s`o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri… "
26.Priveste-ma, tine-ma de mana, tine-ma in brate si apoi, SARUTA-MA "
27.Sarutul tau inca il mai simt pe buze, ma faci sa plutesc atunci cand imi zambesti, lasa-ma sa fiu langa tine, atunci cand te trezesti! "
28. Daca vreodata Luna nu-ti va fi aproape, daca Soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: Iubirea mea, care niciodata nu te va lasa! "
29.Visez si nu ma mai pot opri, oare cum te-am cunoscut? Cum m-ai facut sa ma indragostesc de tine? TE IUBESC! "
30. Dragoste si iubire, doar atat e in sufletul meu, si sunt numai pentru tine :X :X :X :X :X "
31.Pe malul Marii Negre statea un copilas si-mi spunea de tine ca esti un ingeras. TE IUBESC! "
32.Pentru mine, noaptea e ziua mea… iar tu esti regina noptii mele "
33. Mi-a fost dat sa iubesc de doua ori in viata: prima oara te-am iubit pe tine, dar a fost o greseala, si a doua oara este ca inca imi iubesc greseala… "
34.Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el… "
35.As vrea sa pot… sa-ti spun ce simt… dar n-am curaj… ca ma respingi… "
36. Tacerea ta ma infioara…[]…o vorba dulce de mi-ai spune as asezao la inimioara…[…sufletul sa imi rasune…[:*]… "
37.Esti frumos, dragut, chipes… dulce ca mierea dar ma deranjeaza faptul ca nu pot fi langa tine… "
38. Daca as fi o pisicuta as iubi un motanel dar asa sunt o fetita si iubesc un baietel… "
39. Dragostea e ca atunci cand calci pe cimentul moale…. chiar daca pleci, urmele iti raman acolo… "
40.Esti primul` meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimu` meu gand inainte de a ma culca… "
41. Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga… "
42.Te iubesc pentru ca existi, te iubesc pentru ca ma faci sa rad, te iubesc pentru tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pentru ca TE IUBESC! "
43.Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand?! "
44. Daca ai fi o lacrima in ochi mei nu asi plange nici o data. Si chiar daca asi face-o asi lasa lacrimile sa coboare adanc in inima mea ca sa vezi cat de mult TE IUBESC! "
45. Unde esti iubire sa ma atingi unde ma doare sa ma saruti sa-mi treaca sa te ating sa plang pe umarul tau unde esti cand am atat nevoie de tine? "
46. Iubirea…… ce rost are sa iubesti daca niciodata nu ai parte de ea?! "
47.Acum cand apa ne desparte Desfac pasii clatinati de clipe Ce ne mangaiau simturi ispitite

Sper ca te-am ajutat. Fundaa daca iti plac, si bafta cu baiatu `ala;*.