As alege unul cu cifru pentru ca acea cheie poate fi gasita! Succes la scris secrete
Eu mi-as lua cu lacat pentru ca lacatul e usor de folosit
eu nu mi-as lua cu cifru ca se poate sa il uit si dupa aia
PAPA jurnall
Unul cu cifru, pentru ca cele cu cheita sunt mai,, nesigure'' deoarece poti pierde cheia sau daca ti`o gaseste cineva e destul de neplacut...depinde acum si de ce iti place tie
Buna Flory mai important decat cifru sau cheie e sa il pastrezi intr-un loc unde sa nu il poata gasi altcineva dar ca sa iti raspund la intrebare. cifru
As-i alege unul cu numere deoarece e mult mai sigur si cheile poti sa le pierzi
Cu lacat si cheie e mai clasic si mai potrivit pentru un jurnal.
p.s. asa am si eu.
Cu lacat si cheie e mai clasic si mai potrivit pentru un jurnal.
P.s. asa am si eu.
Eu am jurnal cu cifru pe nu-l uit niciodata deoarece este anul in care m-am nascut asa poti sa faci si tu : sa iti cumperi un jurnal cu cifru si sa pui anul nasterii ca cifru ca sigur nu uiti cand te-ai nascut dar pentru mai multa siguranta gaseste-i si o ascunzatoare buna
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nu stiu cui sa-i dau funda ca mie imi plac alea cu cifru si ati ales cifru mai multi:-((. Stiu! O sa aleg cu cifru.pe cel mai serios.A,app @AdutzzaAreChefDeConservaDePeste,se foloseste foarte usor cifrul:pe marginea jurnalului este o banda cu butoane cu cifre,pe spatele jurn. este un cod,razuieste-l,vezi daca e bun si apoi dezlipeste-l ca sa nu-l vada nimeni, dar sa isi ia cu cifru cei cu memoria buna, care poa'sa tina minte codul.
Buna`Flory. Eu nu prea stiu ce sa iti spun pentru ca la lacatel ai cheie si e posibil sa o pierzi sau sa iti prinda cheia si sa faca o copie si la cifru... vei uita codul...mai bine iti iei un jurnal simplu si sa il ascunzi bine, bine de tot.
Unul cu cifru si mi-asi spune ziua si luna in care m-am nascut si e mai fain si mai secret
cornelia_2498 întreabă:
anonim_4396 întreabă: