| Larisssaa a întrebat:

Dau fundă pentru un răspuns folositor happy!

Bună, deci... nu de mult am primit o tabletă. Sunt începătoare pe ea şi nu prea mă pricep să fac prea multe.

Problema mea este cum aş putea să descarc poze? thinking Adică poze de pe facebook sau de pe alte site-uri de poze.

Voi cu faceţi? puppy dog eyes

Ştiu că este o întrebare ˝ stupidă ˝ frustrated, dar chiar nu ştiu. sad

Răspunsul care mă va ajuta cel mai mult, va primi fundă! big grin

8 răspunsuri:
| BiiBiia a răspuns:

Pai eu iti propun sa intri pe siteul www.cucurigu.ro si iti apare :
Descarca:
Muzica
Poze
Video. Ma rog mai multe si dai la ce vrei tu siitiapare dupa dai la cautare fisier si scrii ce poza vrei iti apare ce ai cerut si jos scrie cu rosu download si apesi pe download si se descarca fotografia. Sper ca tem ajutat. Daca nu ai inteles vorbim in privat si iti explic mai bine ce trebuie sa faci ok? :*

| Alin0001 a răspuns:

Pai intri pe acea poza si cauti "setari" sau "optiuni". nu stiu sigur cum e...si trebuie sa fie pe acolo "salveaza poza" sau ceva de genul, nu e asa greu! bafta!

| Patrick1 a răspuns:

Depinde de ce sistem de operare foloseste, android sau iOS? Difera!

| Larisssaa explică (pentru Patrick1):

Android puppy dog eyes

| Patrick1 a răspuns (pentru Larisssaa):

Tii apasat cu degetul pe poza respectiva si o sa se deschida setarile, si acolo trebuie sa fie ceva gen "save foto".

| MeguxtaBoy a răspuns:

Eu am o tableta cu sistem de operare Android si daca vreau sa descarc poze tin apasat cu degetul pe ele si imi apare o casuta in care ma intreaba ce vreau sa fac si eu dau save vezi daca merge asa si laa tine

| Larisssaa explică (pentru MeguxtaBoy):

La mine nu merge. [ Tot Aandroid e ] sad

| MeguxtaBoy a răspuns:

Tine degetul apasat pe poza respectiva si iti va aparea o fereastra ca sa o salvezi sau sa o deschizi si dai save