Tu vorbesti serios? Chiar te astepti ca cineva sa stea sa insire aici 100 de substantive si 100 de adjective? Poti sa dai tu 100 de funde!
Si in afara de asta, ce intelegi tu prin "cele mai importante..."?
Stiii..astia-s copii care n-au ce face si numa umple site cu prostii
Da, stiu.
Am avut in vedere sa gaseasca pe alte site-uri si sa le puna aici.Importante - http://dexonline.ro/definitie/important ..care sunt cele mai des folosite in limba romana...
Substantive:casa,masa,fata,baiat,mama,tata,telefon,grup,perna,ceas,tineret,calculator,frigider,armata,copil,vaca,bunic,bunica,pisica,catel,lampa,sticla,tigari,caiet,boxe,telecomanda,bani,femei,barbati,pix,creion,bloc,carucior,geam,usa,calendar,melodie,copii,incarcator,cartela,tren,metrou,autobuz,cui,ciocan,bidinea,sef,halat,birou,verisor,verisoara,unchi,matusa,nas,copac,gradina,cer,soare,profesor,strada,camera,muzica,cantece,invatatoare,banca,parc,cheie,toamna,iarna,primavara,vara,luna,anotimp,zi,noapte,stele,voce,actor,fructe,legume,oras,sat,magazin,autor,poveste,poezie,mancare,bautura,iarba,fluturi,inima,suflet,trupa,hol,dormitor,pat,scaun,bec,veioza,scara,podea,perete,biblioteca,patura,covor,mapa,foi,monitor,ecran,cinematograf,fereastra,poza,fotografie,intrebare,raspuns,maner,iepure,vaza,miel,manual,dictionar,culegere,oglinda.
Adjective:Http://ro.wiktionary.org/wiki/Categorie:Adjective_%C3%AEn_rom%C3%A2n%C4%83 gasesti aici
Sper ca te-am ajutat.