| DeliciOaSaTaa a întrebat:

dau fundita daca te faci resident la ourworld platesti ceva raspuns repede dau fundita plz? plz va rog mult multe raspunsuri vreau si ce faci atunci cand esti resident caci sun aproape la lvl 40 si inca nu-s resident si as vrea sa ma fac dar mi-e frica si as vrea sa ma documentez de la voi daca platesc ceva. pooop fundita rasp castiigator multe rasp plz pooop va bex ::X:X:XX:XX:X:X::*:*:*:

Răspuns Câştigător
| BlackScribble a răspuns:

Da! Trebuie sa platesti 2 milioane si ceva pentru un an, dar primesti 200 gems pe luna, la priza residentilor primesti tot gems si sunt si codurile.In plus au acces la mult mai multe lucruri decat noihappy

13 răspunsuri:
| xIoana a răspuns:

Platesti si primesti 1800 de gems lucrurile luni alea resident furnitures poti vinde la market place la dongio sau naiba stie cum se cheama la beach si cam atat

| LittleLittleMarmaid a răspuns:

Pai trebuie sa platesti. Am avut si eu cont dar eram turist.
O colega are cont de lvl. 65 si e tot turist.
Resident esti doar atunci cand platesti.sad
Sorry.
Adica cu cardul. Si ca sa cumperi gems la fel.straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa platesti pentru a fi resident

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yeah you need to pay km 30 lei pe luna si peimesti lunar 200 gems si castigi la aia pentru flow care faci 1 data p zi gems kdouri lunare chestia aia cu cheia sa vinzi in marketplace condo mai marefaci mai repede flow plaja toxic plaja mai multi prieteni mai multe foto etc...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre sa platesty 5, 99 euro aproape 6 adica 24 lei pe luna sau daca vrei sa te faci doar pe un an platesti pe intregul an 43 de euro si ceva ma rog cam asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da trebuie sa platesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa platesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt la nivelul 72 si sunt resident numele meu pe ow este ada15051, dar mama mea nu ma mai lasa stie cineva cum poti sa nu mai fi resident?

| ihacoswhy a răspuns (pentru anonim_4396):

Da-mi mie contulhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa fii rezident platesti pentru 100 gems 6. 00 euro sau 600 gems 20. 00 euro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum estee un card. poti sa cumperi un card din ala si dai pentru un card de Res pentru o luna 200 gems.si pentru 3 luni dai 400 gems. app nu vine cu gems, spatiu mai mare pentru haine Etc.vine doar cu acces la zone excusive, 40 space pentru poze, camera maare, chestii de alea de schimbat culoare la profil si la par in orice cul vrei uh.

e partial plictisitor sa fii Res. e aproape la fel.

P. S: daca vrei sa devii Res Forever dai money lunarbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt resident pe ourworld la lvl 100 dau pe luna 1 milion pe tot anul da imi da in fie care luna cate 180 gemswinking si am acces la mai multe lucruri din ourworldwinking big grin

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Buna. am si eu o intrebare, pentru toti cei care joaca ourworld de aici. Daca pot cumpara cardul lui Zoe, fara sa platesc..adica sa il iau din magazin, ma face resident? big grin

P.S: E prima da ta cand scriu pe TPU si nu stiu cum sa il folosesc pentru propria mea intrebare. Va rog fara jignirihappy :*