| charlie the alien a întrebat:

DAU STEA URGENT! Am vazut acum cativa ani un film horror cu o familie care se hotaraste sa faca o vizita bunicii(din cate imi amintesc), acestia ajung pe o sosea, intr-o padure unde incepe sa apara o masina neagra, lunga, un dric cred, acea masina apare de mai multe ori, drumul nu se mai termina iar astfel membrii acelei familii incep sa moara unul cate unul. Poveste e mai lunga, la final parca supravietuieste doar fata adolescenta. Stiti cumva, din intamplare cum se numeste filmul?

Răspuns Câştigător
| jolie a răspuns:

Wrong turn?

3 răspunsuri:
| charlie the alien explică:

Nu, nu e wrong turn, am uitat sa precizez ca se petrece noaptea

| charlie the alien explică:

Tocmai am gasit o intrebare pe net despre numele aceluiasi film "I remember watching a film a few years ago, where a family is trying to go home one night and decides to take a short cut.

However, the road they end up on seems to carry on forever. At one point, they pick up a lady carrying a dead baby, and one by one, the entire family is killed, apart from the daughter.

The daughter later wakes up in hospital and is told that her family died in a car crash, and she was the only survivor.

Can anyone name this film?" Daca va ajuta mai mult aceasta intrebare... e vorba despre acelasi film

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e "Dead end".
http://www.youtube.com/watch?v=nH8MTQ6ferY