| rebekka11 a întrebat:

Dava ai avea de ales intre bani si viata ce ai alege?

Răspuns Câştigător
| norbee1994 a răspuns:

Viata fara bani nu exista, dar nici bani fara viata!

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! este adevarat ca fara bani nu poti face absolut nimic, dar cu ce te ancanta sa ai munti de bani daca nu esti sanatos, si nu ai langa tine persoanele dragi? vei ajunge sa iti blestemi zilele, asa ca as alege Viata, sarac lipit, dar in viata alaturi pe persoannele dragilove strucklove strucklove struck,,, o duminica cat mai placutahappy

| VladConstantin20 a răspuns:

Bună!
Viața logic.În primul rând dacă o iei așa logic, de alegi banii rămâi fără viață și atunci degeaba ai ales banii.Dar cel mai important, viața merită trăită clipă de clipă pentru că nu știi când se poate termina.So live your live \m/!

| ombladon a răspuns:

Ce proasta esti...

| PetreConstanta a răspuns:

Fericirea

| xMary a răspuns:

Viata. Pt ca daca ai alege banii, ai ramane fara viata [iar atunci pentru ce mai ai nevoie de bani? happy ].

| norbee1994 a răspuns:

Viata fara bani nu exista, dar nici viata fara bani asta va zic yoo norbee

| norbee1994 a răspuns:

Viata fara bani nu exista, dar nici bani fara viata

| sophieee a răspuns:

Ce sa facii cu bani daca n'ai viata?

| CrowUp a răspuns:

Pai.i-as zice:
-Fi atent eu aleg viata.dar sa vii peste 5 zile la mine.
*Trec zinzy zile.*
-Ma...eu acum vreau banii.

| stangaionut a răspuns:

Pai daca e vorba de viata infinita viata pentru ca in viata "infinita" am timp sa fac bani

| Aylee a răspuns:

"intre bani si viata" Daca as lua banii, ce as face daca nu as mai avea viata? Adica... mor cu tot cu bani deci nu are rost.

| stelutsyka a răspuns:

Viata logik. pentru ca dk as alege banii viata mi-ar fi luata sh apoi dc am mai ales bani? ce pot face cu ei dk mor

Întrebări similare