| ღmirunikaღ a întrebat:

Dc nu putem da mai multe fundite la mai multe raspunsuri la o singura intrebare

Răspuns Câştigător
| INSOLINYO a răspuns:

(Pentru ca nu se poate)
Site-ul a fost conceput si stabilit cu un singur raspuns castigator, de ce?
Trebuie sa stabilesti cmb raspuns, numai 1 poate fi perfect.
ex: Tu iesi pe locul 1 (la un concurs) dar cineva din juriu intervine si zice (chiar daca persoanele acestea nu au fost mai bune decat tine) "De ce nu putem sa-l bagam pe x si y pe locul 1 alaturi de (Numele tau)".

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deoarece prin acordarea fundei desemnezi raspunsul castigator (cel de pe locul intai) si acesta poate fi numai unul, asa este facut programul TPU. Numai bine!

NOname
| NOname a răspuns:

Pentru ca Fundita reprezinta/inseamna Raspuns castigator, iar raspuns castigator poate fi doar unul singur. E logic, nu?

| alessia5158 a răspuns:

Pentru ca acea fundita, ceruta cu multa insistenta de catre mai toti adolescentii, useri TPU, desemneaza un singur raspuns castigator. Raspunsul este declarat castigator, de catre cel care a pus intrebarea, NUMAI DACA acel raspuns l-a ajutat cel mai mult dintre toate celalalte raspunsuri. In cazul in care, doua sau mai multe raspunsuri sunt la fel de folositoare celui care a pus intrebarea, se alege castigator primul dintre ele sau, cel care este mai bine explicitat. Numai bine!

| QuadruplePersonality a răspuns:

Pentru ca fundita semnifica cel mai bun raspuns happy.
Iar la o intrebare, doar un raspuns e cel mei bun.

| carminaburana43 a răspuns:

Intreaba administratia TPU au fost cazuri in care si eu as fii dat funda la cel putin doi.

Răspuns utilizator avertizat
| andreeamitoi a răspuns:

Pentru ca numai cel mai bun trebuie sa castige iar cel care intreaba trebuie sa dea fundita la cel care a raspuns cel mai bine, daca s-ar acorda mai multe fundite nu te-ai m-ai simti mandru ca ai fost singurul care a fost de ajutor, si ca au fost doi.

| Fragile a răspuns:

Pentru ca astea sunt regulile site-ului
Seerios, ideea ta e interesanta, dar asta e!
Dar sunt si niste motive:
1)Daca ar fi sa dam fundite mai mulor utilizatori, nu doar unuia asa pot sa dau fundita la toti care au raspuns, si care ar mai fi suspansul pe care il au cei care au raspuns"Oare eu o sa primesc fundita?"Uite, exact asa gandesc si eu acum.
2)Daca ar fi sa dam mai multe funda unui utilizator asa daca am un prieten pe TPU pot sa-i dau 100 de funda deodata si-l fac expert doar pentru ca el e prieten.Nu ar mai fi fundite meritate.
Sper ca te-am lamurit! Pup!kiss

| CrazySunshine a răspuns:

Asa au pus ccei de la TPU pentru ca daca vrei mai multe fundite sa dai la raspunsuri inseamna ca esti nehotarat si trebuie sa pui doar o singura fundita la raspunsul cel mai bun din toate.

| Izzaabellaa a răspuns:

Pai pentru ca trebuie ales numai un raspuns corect si eu as vrea sa dau 20 de funde dar nu se poate asta e un singur castigator de aia la fiecare raspunsa se zice fundita? oricum hei si eu vreau o fundita

| MirUnIKa_1406 a răspuns:

Pentru ca exista un singur raspuns castigatorwinkingDar poti sa votezi si restul intrebarilor:d
Incepe prin intrebarea meabig grin