Buna! La mune sunt stii,depinde din ce zona esti poate ai lipsa de semnal (daca ploua sau e vreme urata) o fi defectiune de la ei ti-am zis depinde in ce ors esti. o sa se remedieze... pana atunci asculta muzica uita-te ca un film sau alte posturi de desene boomerang,minimax cartoon netoarck,iesi pe-afara, citeste o carte, fa-i ceva sa-ti treaca timpul.Si la mine a fost asa acum 3 zile.Se vor remedia problemele paaaa!
Copii copaci disperaţi de Hannah Montana, nu intraţi în panică! Probabil o defecţiune tehnică pentru ce te ambalezi aşa? Mă întreb ce s-ar întâmpla cu voi dacă ar dispărea Disney Channel o.O?!
Inseamna ca nu-ti merge canalul. probabil ca nu prinde semnal de la tine de acasa.
OMG! OMG! OMG! The end is near!
Probabil este o furtuna in zona si nu se face legatura intre satelit/compania de distributie a desenelor animate. Stinge televizorul, gaseste ceva de facut si peste o jumatate de ora incearca din nou.
Ai internet, foloseste-l! Te poti uita foarte bine si pe internet la desene. Poftim aici un site cu suficient de multe desene animate: http://deseneanimate.tv/ Si ca acesta, mai sunt, cauta si tu.
Ms. pentru funtitza daca mai ai probleme nu ezita sa le postezi pe TPU poate te voi mai ajuta vreodata! Paaa Ella!
Mie imi merge Disney, dar nu stiu ce poate fi la tine de la cablu o fi de la firma cu cablu sau ceva de genu stiu si eu am mai patit-o O sa isi revina!