Ai windowsul piratat.
Nu este activat si atunci o sa expire.
Nu incurajam pirateria, dar poti sa cauti un windows7 activator.
Rulezi programu si pe urma scapi de problema.
Spor
Intrati in :
1. C>Windows>System32 si se dau rename la fisierele: WgaLogon.dll si WgaTray.exe de exemplu Wy.dll si Wz.exe moment in care ele nu mai pot opera.
2. C>Documents and Settings>All Users>Application Data>Windows Genuine Advantage si se da delete acestuia (Windows Genuine Advantage)
3. Restart
Si mie mi s-a intamplat asta si singura solutie a fost sa reinstalez Windows-ul, iar dupa ce l-am facut am dezactivat update-urile pentru ca asa se prind cei de la Microsoft ca windows-ul este piratat. Mai erau niste programe pe net, dar eu nu am reusit cu ele.
Buna.Si eu am avut Windows 7 si l-am instalat din nou,dar dupa ce l-am instalat imi aparea si mie la fel ca la tine, deci asta inseama ca windowsul nu este original este o copie, ai fost inselat...Si singura solutie este sa ti-l instalezi din nou.Bafta...
Am avut si eu problema asta. Uita-te pe pagina mea, cauta intrebarea si fa ce scrie la raspunsul cu funda
Instaleaza removeWAT si te scapa de avertizare si nu ti se mai face ecranul negru. (Nu mai face actualizari la windows ca de aia face asa)
Yurisa întreabă: