| eQKnocKOuT a întrebat:

De 3 luni am senzatii de dejavu stranii ce sa fac? cu satana

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Senzaţiile de deja vu se petrec o singură dată pe acea secvenţă de întâmplare. Dacă tu ai senzaţia că retrăieşti mereu aceeaşi întâmplare, aceasta poate fi o obsesie sau chiar o posedare. Acea obsesie îşi are rezolvarea la psihiatru iar posesia la Biserică.
Bănuiesc că ai vrut să postezi această întrebare la Trivia/Amuzante.

12 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

Ai deja-vu-uri cu satana? Adica il vezi pe satana si ai impresia ca l-ai mai vazut? Nu inteleg. Cum arata satana?

| εїз Ir εїз a răspuns:

Aceste lucruri mi s-au intamplat si mie! dar nu te speria... Unii spun ca atunci cand traim un dejavu atunci magicienii repara o greseala si dau timpul inapoi, dar nu e adevarat.aceste senzatii le-ai visat si cum visele de multe ori ti se intampla chiar in viata reala, te previn.oricum...stai linmistit, este doar imaginatia ta daca e cu satana. ai vazut un film de groaza cumva inainte?

| Mihai_1499 a răspuns:

Spune asa: baaaaan nu mai ma posedabig grin!

| Nam a răspuns:

Ce fel de dejavu-uri?

| asdfghgiklgk a răspuns:

rolling on the floor esti posedat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine inteles ca Irina se uita la desenelaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine inteles ca Irina se uita la desenelaughing)

| adrian_8167 a răspuns:

I
ncearca sa tii mai multe obiecte norocoase sidaca nu merge du-te la o biserica si spovedestete!

| PRTAWL a răspuns:

Roagate lui Dumnezeu si el te va curati!

| ShawormaCuFaraDeToate a răspuns:

Faza cu magicienii e luata de la desene de pe Desney Channellaughing)

| nexxcsgz a răspuns:

Nu esti cu satana, si eu cred ca visez ce mi se intampla si chier dupa ce mi s-a intamplat un lucru am impresia ca cam facut de 2 ori desi l-am visat, mai nou daca imi pun o intrebare mai strainie sau ma gandesc la ceva mie chiar mi se intampla ceea ce gandesc happy

| eQKnocKOuT explică:

Deci prima data ii rasp lui ussbeatbox : deci eu visez cu satana si cand sunt treaz nu stiu ce e cu mine dar parca il vad pe satana. si sunt sigur ca e doar imaginatia mea dar ma sperie si m-am mai uitat la filme da oricum m-am uitat la documentare cu diavolul, Cel Rau si alte rahaturi da oricum mc pentru sfaturi da nu va suparati va mai intreb ceva : cum fac rost de fundite?