Eu sa vad in viitor asa m-as putea feri de lucrurile rele si as putea vedea testele de la scoala
Mie mi-ar placea sa fiu uneori invizibila sau sa pot fi in mai multe locuri in acelasi timp
Eu as vrea sa stau in pat si sa sting becul ...asa cu gandul
sau sa ma teleportez
Eu as vrea sa citesc gandurile si sa misc obiectele din jurul meu cu puterea mintii
Aş vrea să fiu ca Wolverine, nişte lame de-alea sunt cu siguranţă utile la casa omului, plus capacitatea de regenerare... că nu ştii cum te răneşti cu propriile-ţi arme...
Sa citesc ganduri, sa fiu invizibila, sa ma misc cu viteza lumini, etc.
Rrrr...eu as vrea puterea de a lua toate puterile tuturor mai ales pe a ta...
Să stau mereu lângă cel iubit, dar acesta să nu mă poată vedea decât atunci când vreau eu. De asemenea, mi-aş dori enorm să pot zbura şi să respir sub apă.
Sa vad viitorul, sa citesc gandurile, sa pot da timpul inapoi, sa pot face o persoana sa se simta bine sau rau [dupa placul meu]. sa stiu cand cineva minte!
Si ar mai fi. dar nu e destul loc
Pai...sunt atat de multe. in primul rand, as vrea sa fiu invizibila, si indetectabila, ca sa zic asa. sau sa pot citi gandurile oamenilor. apoi sa ma pot teleporta. aaa, si sa pot face un om sa spuna "da", doar uitandu-ma in ochii lui.
Sa ma pot teleporta.Mai de mult as fii vrut sa stiu sa citesc gindurile oamenilor dar e periculos. Citeodata e bine sa nu stii.
Salut!
Pai ar fi mailute:
1.ca sa am niste vraji, cand ma enerveaza cineva )
2.sa stiu gandurile fiecarui
3.sa zbor, daca imi este dor de cineva din altoras sa zborin 3 min la persoana respectiva
4. mi-e lene noaptea ca sa ma mai scol sa sting becul(*de obicei adorm cu o carte in mana si apoi trebuie ca sa ma scol sa sting becul)Mi-ar placea ca sa ma gandesc si sa se si stinga.
Si cred ca multe altele.Numai degeaba ne inaginam daca nu le avem in realitate
Bye!
Sa opresc timpu cand as vrea eu pentru ca la teste daca nu ai sti ai opri timpu si te-ai uita in caiet si dupa aia ai lua 10
asta ar fi fain