| lololololol a întrebat:

De azi inainte, tin dieta, ce sfaturi aveti? big grin

8 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Sa nu te gandesti ca dupa o perioada de timp vei putea sa te reintorci la modul de viata dus inainte de a incepe. O dieta e buna doar daca te gandesti sa-ti schimbi modul de viata. Sunt bune toate sfaturile primite - sa nu te infometezi, sa nu mananci carne rosie, sa faci miscare... dar toate astea trebuie sa te gandesti sa le faci o perioada foarte lunga de timp... Daca peste cateva luni cand ai ajuns la greutatea dorita lasi garda jos si incepi sa mananci la fel si sa nu faci miscare - greutatea ta va creste la loc, ba chiar mai mult decat ai avut-o inainte. Este asa zis-ul efectul jojo. Iti spun asta pentru ca stiu din propria experienta. Eu din mai multe diete am reusit sa ma ingras destul de mult... dupa ce nu le-am mai tinut. Acum mi-e frica sa ma mai apuc de vreuna. Iti doresc multa sanatate si sa iti foloseasca dieta.Si multa vointa!

| daniDeeDee a răspuns:

Aha! Asa ziceam si eu.

| mariobros a răspuns:

In primul rand nu sta cu gandul fixat la ideea: `O Doamne, de astazi tin regim, nu mai am voie ciocolata; diseara ce o sa fac, trebuie sa beau numai apa plata, etc`. Totul este cumpatarea, echilibrul, si eliminarea treptata a unor alimente nocive tie. Asta le spune un foarte bun teoretician, dar rau practician in ale dieteihappy.
Mult succes!

| deleuandrei a răspuns:

Succese mariwinking

| ady2607 a răspuns:

Nu te infometa niciodata pentru ca poti face ulcer, mananca intodeauna cand ti-e foame dar nu te satura niciodata, consuma foarte multe lichide si fructe, nu consuma mancaruri grase.in cateva zile vei vedea cum progresezi

| alinutzacodruta a răspuns:

Mai bun e sportul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o combini cu sport ai gasit solutia ideala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul singur, tine-l.