Sa nu te gandesti ca dupa o perioada de timp vei putea sa te reintorci la modul de viata dus inainte de a incepe. O dieta e buna doar daca te gandesti sa-ti schimbi modul de viata. Sunt bune toate sfaturile primite - sa nu te infometezi, sa nu mananci carne rosie, sa faci miscare... dar toate astea trebuie sa te gandesti sa le faci o perioada foarte lunga de timp... Daca peste cateva luni cand ai ajuns la greutatea dorita lasi garda jos si incepi sa mananci la fel si sa nu faci miscare - greutatea ta va creste la loc, ba chiar mai mult decat ai avut-o inainte. Este asa zis-ul efectul jojo. Iti spun asta pentru ca stiu din propria experienta. Eu din mai multe diete am reusit sa ma ingras destul de mult... dupa ce nu le-am mai tinut. Acum mi-e frica sa ma mai apuc de vreuna. Iti doresc multa sanatate si sa iti foloseasca dieta.Si multa vointa!
In primul rand nu sta cu gandul fixat la ideea: `O Doamne, de astazi tin regim, nu mai am voie ciocolata; diseara ce o sa fac, trebuie sa beau numai apa plata, etc`. Totul este cumpatarea, echilibrul, si eliminarea treptata a unor alimente nocive tie. Asta le spune un foarte bun teoretician, dar rau practician in ale dietei.
Mult succes!
Nu te infometa niciodata pentru ca poti face ulcer, mananca intodeauna cand ti-e foame dar nu te satura niciodata, consuma foarte multe lichide si fructe, nu consuma mancaruri grase.in cateva zile vei vedea cum progresezi
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: