| Kiddu a întrebat:

De cand detaliile fac diferenta?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dintotdeauna.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Dintotdeauna.

eileen
| eileen a răspuns:

De cand ne nastem suntem atrasi de detalii, mai ales ca acestea ne fac unici.

Janina
| Janina a răspuns:

Mereu detaliiile fac diferenta...
degeaba ai un costumas frumos... e altceva daca adaugi o geanta si un alt accesoriu...ala e un detaliu care face diferenta.
Parfumul este un detaliu esentialwinking

pupimik
| pupimik a răspuns:

Si eu sunt de parere ca detaliile fac mereu diferenta. Mi se pare si normal sa fie asa

assiris
| assiris a răspuns:

Ohohoooooo de foarte mult timp...

| borsec a răspuns:

Dintotdeauna detaliile fac diferenta

| Krina a răspuns:

Priviti pe ansamblu, toti suntem la fel:2 maini, 2 picioare, 2 ochi ...etc.Insa ceea ce ne deosebeste sunt diferentele dintre noi, care pot fi date de gandire, caracter, inteligenta, sinceritate, frumusete fizica ...etc.
Alt exemplu, cand cumperi o camasa:ai vazut o camasa simla alba, draguta dealtfel, insa pe alt manechin vezi acelasi model de camasa la baza, doar ca mansetele si gulerul au aplicat un snur de catifea (ti-am dat detalii, ca sa vezi diferentele). Pe care o vei alege? Normal ca pe cea care se potriveste gusturilor tale, insa gusturile fiecarei persoane sunt date de diferentele de perceptie asupra unor lucruri.
Detaliile fac diferenta!

| gabrielutzu a răspuns:

Diferenta este facuta de detalii pentru ca oamenii se incapataneaza sa vada detaliile si nu esentialul.
Multi, prin observarea detaliilor(mai mult negative decat pozitive) ale celor din jur nu fac decat sa distruga tot ce s-a construit in ani si ani(intr-o casnicie de exemplu).
Deci detaliile sunt cel mai mare rau al bunei intelegeri.happy

| DiMoDi a răspuns:

Dintotdeauna! şi nu doar în vestimentaţie sau aspect exterior, ci pe toate planurile (fizic, psihic, educaţional, ş. a. m. d.). personalitatea fiecăruia este definită de o sumă de detalii happy

| mioara a răspuns:

DE DOUA

| jani a răspuns:

La ce te referi?
Persoane sau Lucruri?
La persoane diferenta nu o fac detalile ci Observatiile.
Iar daca vrei sa faci diferenta trebuie sa Observi si trebuie sa cauti diferenta, iar daca ajungi sa cauti ceva mereu gasesti. Iar ce cauti aia gasesti si trebuie sa te multumesti cu ce ai gasit.
Deci! daca cineva vrea sa faca diferenta, face, dar cu observatiile de diferenta de detalii nu obsearva asemanariile.

| amberjuly a răspuns:

Oh yeah! Detaliile fac dintotdeauna si mereu diferenta happy. Cand mergi la cumparaturi, cand esti intr-o relatie, cand iti cumperi casa, cand iti alegi un job, cand mergi la interviu pentru job... etc big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă nu ar fi detaliile nu am mai putea face diferența!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm este greu... dar un lucru il stiu...de cand ma stiu detaliile fac diferenta