| romcea_ioana a întrebat:

De cand lucrez, nu mai am timp sa citesc! Voi cum faceti? Mi-e dor de o carte buna, dar parca nu mai e timp pentru nimic...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu citesc in weekenduri si in concedii, altfel nu am cand. Si citesc numai carti care mi-au fost recomandate sau despre care am auzit ca-s foarte bune, nu-mi permit sa pierd putinul timp pe care-l am citind carti slabe.

7 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Nu se poate sa nu ai timp. Mai bine spus ai o anumita comoditate cind ai dori sa citesti ceva. De ce nu renunti la programele Tv (caci nu cred ca nu-ti pierzi o mare parte din timp cu astea)? Ideea cu audio fie el de orice fel nu este buna (personal as adormi din picioare ascultind). Nu se compara cu mirosul hartiei si fosnetul ei cind dai pagina sa vezi ce se intimpla mai departe. Poti citi oriunde, in tramvai, metrou, stind la coada sa platesti telefonul, stind la bariera cu masina, pe buda, linga o ceasca cu cafea, intr-o pauza de tigara (inlocuind tigara cu citeva pagini lecturate) la serviciu, in concediu... in cite locuri nu se poate citi. Trebuie numai sa vrei. Chiar si cind faci sex poti citi ceva laughing

carla
| carla a răspuns:

Cred ca un audio book ar fi o idee buna. Cand esti in masina sau in bucatarie poti asculta in liniste o carte:-)

| georgehari a răspuns:

Audiobook-uri sau e-book-uri (ambele pot fi puse și pe un telefon cît de cît șmecher și consultate în tranzit).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod cert nu-ti este dor. Daca ti-ar fi ai gasi timp, asa cum cred ca-ti gasesti pentru alte activitati placute.Nu cred ca tu numai lucrezi si dormi.

| dumitru_para a răspuns:

Eu citesc inainte sa ma culc. Uneori mi se mai intampla sa adorm cu cartea in mana, dar stinge sotul meu lumina si pune cartea pe noptiera. Oricum e cel mai placut mod de a adormi happy

| mirela_dumitrescu a răspuns:

Pai poti macar sa citesti carti mici, in drumul spre serviciu, iti recomand colectia Cartea de pe Noptiera, de la Humanitas. Bine, asta in caz ca nu mergi cu masina...

| maria_coritoru a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema, dar am deprins un nou obicei – cititul in cada. Atata timp cat ai grija sa nu uzi cartea si sa nu adormi happy Eu stau cam o ora pe zi in cada... E un obicei ciudat, dar foarte relaxant.