| sorina_2296 a întrebat:

De cand nu mai credeti in Mosi Craciun?

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

In primul rand scuze ca iti fac o observatie. se scrie : MOS Craciun!
Eu una nu mai cred in Mos Craciun de la 8 ani. dar daca nu ar fi el nu am primi cadouri! Parintii ne aduc cadouri, si noi spunem ca in ziua de 24-25 decembrie cand le primim spunem ca ni le-a adus Mos Craciun!
Totusi. imi amintesc ca la 12 ani l-am vazut pe Mos Craciun! Nu era nimeni costumat!
Avea barba si par adevarat, dar el poate fii chemat prin telefon (totusi trebuie sa il platesti). si parintele ii da cadoul si Mosul acela iti da cadoul... dar acea parintii sau oricine alt cineva cumpara cadoul. si Mos Craciun doar ti-l da! ( Ei bine doar daca este chemat si platit sa vina! )

28 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

De cand aveam vreo 10 sau 11 ani asa, a fost o veste foarte proasta pentru minesad. imi parea rau asa

| Slavic a răspuns:

De la 8 ani happy

| antonia09 a răspuns:

Eu cred in magia Craciunului inca de mi-a fost infiripat acest lucru de catre parintii mei. Stiu ca Mos Craciun exista in Laponia si asa am sa imi invat fetita.
NU ii voi spune niciodata ca nu exista MOS CRACIUN, ii voi spune ca el trece si lasa cadourile la parinti sau rude pentru ca nu are timp sa treaca pe la toata lumea de pe intreg globul intr-o singura noapte.

| iemiliea a răspuns:

Eu inca mai credlaughing

| drbear a răspuns:

Eu l-am vazut pe tata cand aveam 9 ani ca pune cadourile sub brad! Renovam camera mea...si a trebuit sa dorm acolo. Am vut sa il bat sa ii fur tot sacul, crezand ca e Mosul laughing Cand l-am vazut pe el mi-a zis ca mosul nu a avut horn pe unde sa intre si a sunat la usa, a lasat cadoul si a plecat. Si asa a ramas! Mosul exista, doar ca da cadourile apropiatilor mei!

| Allegria a răspuns:

Pe la 5 ani laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la 5 ani cand am vazut ca Mos Craciun purta ghetele lui tata!

| Demise a răspuns:

Eu nu mai cred de la varsta de 6 ani.

| Flav a răspuns:

Cine te-a mintit?

| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu mai stiu exact, dar aricum sunt cativa ani buni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adică... vrei să spui că Moşi Crăciun nu există? :-o

| User a răspuns:

Ce?:O Nu exista Mos Craciun?raised eyebrows. Pardon, Mosi Craciunlaughing

| xibalba a răspuns:

7 ani.

| fevrier a răspuns:

De când există Coca-Cola.

| dragalasica a răspuns:

De mult timp, cand eram ca TOTI PICI.

| Kidu a răspuns:

De pe la vreo 8 ani cand mi-a dezvaluit "Secretul" matusa mea rolling eyes[sincer, chiar am fost dezamagitahee hee]

| jane_5414 a răspuns:

De pe la 8 ani. M-am prefacut ca nu dorm si atunci mi-am prins parintii cand imi puneau cadourile sub brad. Dar totusi cred in magia Craciunului.

| diana_4296 a răspuns:

De la 7 anilaughing

| sorina_2296 explică:

Din clasa a 2a.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

De la 9 ani happy
A fost oribila vestea asta pentru mine...straight faceNu imi venea sa cred ca atatia ani am crezut in Mos Craciun, ca eram convinsa ca el exista si dintr-o datastraight faceSa dus tot happy

| danutz_8631 a răspuns:

De mult. I-am bagat o petarda-n nas si POOOC a fostlaughing

| AneZniP a răspuns:

De cand l-am vazut pe tata punandumi cadourile sub brad happy(6 ani)happy

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

De la 10 ani. happy

| smolnarkarina a răspuns:

Mos craciun exista in doua moduri:in tine si in carne si oase cum se zice(nu parintii)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine a zis ca nu mai cred? laughing

| razadeluna a răspuns:

Clasa a 3a

| eveline a răspuns:

Mosul nu exista sau poate ca a existat candva dar spiritul craciunului trebuie sa fie vesnic in inimile noastre

| cristina93 a răspuns:

Cum adica de la ce varsta nu mai cred in Mosu'? Mos Craciun exista, lasa ca te spun eu si nu iti mai aduce cadouri, apropo eu sunt spiridus big grin

Întrebări similare