Mie imi place sa scriu. Din pacate nu e de viitor meseria de scritor. Mi-as dori o cariera in politie dar imi voi pastra pasiunea de a asterne randuri pe hartie
Sunt atras de domeniu auto, pasiunea pentru a sti care sunt tainele acestei meserii si curiozitatea de a aduna niste ansambluri care asezate cum trebuie incep sa prinda viata.
Pai politica si pasionat de Basescu :))
http://basescu.ro/
"Orice ar incerca, ei nu pot truca vointa ta":x
Astrologie; comert; pictura; literatura, filme, ce vrei sunt gemeni nu pot sa ma opresc doar la una!
Salut!
În primul rând sportul, după aceea astronomia, îmi place FOARTE mult!
Baftă!
Sunt atras de medicina si politie. De ce? Pentru ca ambele sunt domenii bine platite si au oricand "portiile deschise". As vrea totusi sa merg la politie
Sunt foarte atrasa de fotografie. Cred ca este singurul mod prin care putem opri timpul...
Avocatura (domeniu in care si lucrez )
"Oamenii legii" =Politie
Si tot ce tine de dreptate!
psihologia paranormala, pasionata de: carti oculte, paranormal, sport (inr-o masura moderata), muzica in general (fara manele)si multe altele tu?
Constructii
Inginerie
Este incredibil ce se poate face, urmariti proiectele din Dubai
Muzica. Este un lucru foarte important in viata fiecaruia, fie ca asculti muzica, fie ca o canti. Important este sa te recreezi asa cum iti place, sa te linistesti ascultand o muzica frumoasa, sa te simti bine cu hobby-ul tau!