Nu conteaza aproape deloc Rank-ul, vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor, cat de mult ai ajutat. Singura conditie, ca sa poti fi propus/a pentru titlu de Expert, este sa ai minim 500 de raspunsuri (le poti da intr-o saptamana sau in luni de zile, nu conteaza) si un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%. Cam atat. Succes! Numai bine!
Multee.stiu o persoana de aici care are 500 si ceva si nu este expert:*
Ellz; x
Nu ai nevoi sa ai foarte multe funditeconteaza sa fi cat mai activ si sa dai cat mai multe rasp si folositoare.. Spor la strans fundite si poate imi dai si mie una
De nici una.Nu devii expert dupa numarul de funde.Citeste si tu regulile si sectiunea "intrebari frecvente"
Eu zic ca nu conteaza sa ai funde sa ai multe puncre si ca raspunsurile tale sa se considere folositoare si inteligente
Eu zic ca nu conteaza sa ai funde sa ai multe puncre si ca raspunsurile tale sa se considere folositoare si inteligente
Nu conteaza cate fundite ai.Conteaza cum le raspunzi celorlalti utilizatori. Pentru asta enevoie de seriozitate, bunavointa si inteligenta.
Poti sa ai 1000 de fundite.Degeaba daca nu ai raspunsuri care sa ii ajute pe ceilalti. Uita-te de exemplu la monyk. Are raspunsurile chiar folositoare si inteligente, are fundite, este a9-a in rank, dar cu toate astea, nu este expert TPU. :]
Plus, ca trebuie sa ai minim 500 de raspunsuri. :]
Nu conteaza nr. de fundite.
Ti au raspuns cei dinaintea mea foarte ok.
Nu vreau fundita, decat daca vrei tu, eu vreau decat un folositor
Sau vreun inteligent
Daca poti .
Poti sa ai 0 fundite si sa fi expert, trebuie sa ai foarte multe puncte la Folositor Amuzant Inteligent
Bună.
Nu este un număr exact ci consistenţa răspunsurilor oferite. Şi sunt destule exemple pe site, unul din ele este chiar @Ioandelasal.
Citeşte şi politica site-ului care te ajuta foarte mult să înţelegi ce rol are site-ului, fundiţele, etc.
Pa, pa.