| frumushyk2010 a întrebat:

De cate ori mergeti la biserica?sad eu nu am mai mers de mult trebuie sha merg fiti sinceri si voi

21 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Foarte rar. Doar la anumite obligatii potrivit '' normalitatii '' traditionale. Consider ca o credinta adevarata nu presupune o obligatie. Domnul te pofteste oricand in casa Lui dar niciodata nu te obliga. E alegerea ta. Eu spun ca decat sa fii ipocrit si sa faci o cruce sau o prezenta la biserica de mantuiala mai bine fara.

| G a răspuns:

Cu ai mei am fost ultima data acu 3 ani, la pasti.
am mai fost cu clasa la spovedit impartasit etc. (cine voia), am zis hai sa merg si eu sa mai fac o plimbare. laughing
in rest nu merg, nu sunt prea credincioasa. si nu-mi face bine fumul ala de lumanare.

| Minks a răspuns:

1 data pe an, de paste. big grin

| missbee a răspuns:

Nu o frecventez. Şi nu îmi pare rău.

Biserica - sugativă de bani. Intru în curtea mitropoliei care e în renovare de vreo 2 ani de zile sau chiar mai mult, şi văd Jeepurile preoţilor, evident cumpărate din donaţiile pentru renovare. Că nu cred că-şi permite popa să plătească din salariu un Jeep sau un BMW ultimul model. Măcar de-ar fi mai puţin ostentativi. Ipocriţi, unul mai mare ca altul. La ei mergeţi să vă spuneţi păcatele. Dacă eşti credincios, te poţi ruga şi acasă.

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Eu recunosc ca nu merg tot timpul...am perioade (mai ales in timpul examenelor) cand merg mai des.Insa cred ca mult mai important e sa ne rugam pana si acasa, nu conteaza asa mult locul cat ceea ce simtim noi, sentimentul de liniste interioara.Eu am fost ultima oara acum 2 saptamani insa cred ca ar trebui sa merg din nou.

| madia a răspuns:

Foooarte rar merg la biserica. De fapt nu merg...

| VladyCristian a răspuns:

Sincer... happy

in fiecare duminica.
uneori preotul nu poate oficia slujba deoarece e la alta biserica iar atunci merg o data la doua saptamani :*

| pauladrian a răspuns:

Acum cativa ani am fost dat afara dintr-o biserica fara motiv. De atunci n-am mai mers si nici n-o sa mai merg.

| MadQueen a răspuns:

Sincer...
De doua ori pe an.
Odata de paste si odata...nu stiu...
Adica mai deloc.
Dar as vrea sa merg de mai multe ori dar nu stiu de ce nu o fac.-_-

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Buna! sunt foarte sincera.in fiecare duminica. nu ajung mereu la slujba dar merg sa ma rog ...chiar daca stau in fata bisericii (aceasta fiind inchisa)

| Florys a răspuns:

Odata pe an, dar sincer acum, n-am mai fost de 2 ani la biserica.

| Диана a răspuns:

Merg din an in Paste. laughing Glumesc... Pai merg foarte rar. Si doar daca sunt obligata. happy

| ladygaga a răspuns:

Sincer acum, daca stau sa ma gandesc n`am mai fost de cateva luni laughing

Nu prea merg. desi stiu ca ar trebui.

| Luv you a răspuns:

De mult timp n-am mai mers.

| ◕matza◕ a răspuns:

Pff` foarte rarhappy...nam mai mers de aproape 5 luni de pasti am mai fost atat!big grin adica...numai de sarbatorihee hee

| alinutza_2142 a răspuns:

Cred ca nu trebuie neaparat sa mergi la biserica...important e daca crezi in Dumnezeu... te poti ruga si acasa

| DomnuDari a răspuns:

Eu nu am mai fost la o slujba de mai bine de 7 ani.ma tot gandesc ca ar trebui sa merg si de fiecare data spun ca o sa merg duminica viitoarestraight face Ce sa zic. cel mai bine ar fi sa mergem in fiecare duminica dar nu doar ca sa fim la biserica.stiti cum se zice: mersul la biserica nu te face credincios asa cum statul in garaj nu te face masinawinking

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Dar e foarte bine sa mergi la biserica de cate ori poti, eu sincer nu prea merg des cam 1 data la 3-4 saptamani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Spre rusinea mea rar sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cate ori pot, deoarece numai acolo gasesc raspunsuri la multe intrebari la care nu as gasi niciunde in alta parte.Acolo imi"hranesc"sufletul cu cuvantul lui Dumnezeu si acolo gasesc intotdeauna acea liniste sufleteasca care in alta parte nu o gasesc.Ar fi bine, in general, ca omul sa fie apropiat de Sf Biserica care este salvarea tuturor sufletelor omenesti! Nu trebuie sa fii obligata sa mergi ci sa simti ca numai acolo iti vei putea gasi atat linistea sufleteasca si ajutor de la Dumnezeu la orice necaz, cat si raspunsuri la intrebari pe care nimeni nu ti le-ar putea da(nici eu cu ceva ani in urma nu mergeam...La inceput cand am inceput sa merg, ma simteam parca"fortata", insa spre binele meu, acum observ multe si mari schimbari in viata mea si cunosc ca Domnul ma ajuta mereu).

| Laviniaa a răspuns:

Mi-ar placea sa fiu mai credincioasa, dar nu pot.Si statul in biserica ma plictiseste, asa ca pe cine mint daca zic ca ma duc cu drag?! Mai bine stau acasa, decat sa merg si abia astept sa se termine slujba...