| AnneSweet a întrebat:

De cateva saptamani am o problema vad o femeie sau o visez si ma trezesc speriata... Uneori stau seara si ma uit pe geam si o vad cum sta jos si se uita la mine, nu-mi pot da seama cine e, nu-mi amintesc sa o mai fi vazut vreodata in viata mea :-s Cum scap de ea? Cum pot sa aflu cine e? Ce vrea de la mine?

12 răspunsuri:
| anonima01 a răspuns:

Sa ma lamuresc si eu. Tu o visezi sau o vezi? E reala sau e doar in visele tale?

| AnneSweet explică (pentru anonima01):

De doua sau de trei ori cand ma uitam pe geam am vazut-o cum se uita si ea la mine... Apoi am clipit si a disparut thinking

| TPUuser199 a răspuns:

Este reala sau doar in visul tau?

| LDCCristi a răspuns:

Poate e MOARTEA.Cand te pui in pat mai zi si tu tata-l nostru.ai grija poate e moartea.

| AnneSweet explică (pentru LDCCristi):

Tatal meu este preot in fiecare seara imi fac rugaciunea si citesc Biblia impreuna cu parintii.

| Alex299 a răspuns (pentru LDCCristi):

straight face

| CoquineNoire a răspuns (pentru AnneSweet):

Nu te lua dupa ala, sa pui cratima unde trebuie, sa nu se impiedice doamne doamne de ea.
ca dup-aia, se enerveaza si o sa il visezi si p-asta.

http://www.trespassmag.com/......ashx_.jpeg

| Tentacle111 a răspuns:

Pai e doar un vis... poate te-ai uitat la un film horror si te-a influentat cumva.Stiu despre ce vorbesti.Si eu am patit la fel cand eram mic.O sa treaca cu timpul, crede-ma! Pune-ti si tu vreo cruce, ceva la pat big grin. Poate te va ajuta.

| Ramoneluu a răspuns:

Explica-i unui psiholog

| george27 a răspuns:

Inainte sa te culci, mai spune si tu o rugaciune..mai fa Sfanta Cruce inainte sa te culci.