| lololololol a întrebat:

De ce alunita de langa gura face... mai frumoase fetele intr-un fel? de ce lumea zice ca e frumos sa ai o alunita acolo? ( alunita ca a lui nikki reed)

21 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pentru ca e ceva rar . Adica nu toti au asa ceva . Si normal ca fiecare vrea ceva ceva special .

| Bacemi a răspuns:

Pentru ca e ceva rar. Adica nu toti au asa ceva. Si normal ca fiecare vrea ceva ceva special.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Dar de ce numai fetele? Si eu am si-mi place.hee hee

daniela
| daniela a răspuns:

Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile, cred ca e sic pentru ca e o chestie care se intalneste mai rar dar daca alunita este ceva imens poate deveni disgratios.

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Se spune ca alunitele sunt semne de noroc, bani si fericire.alunitele pot da un anumit farmec personal au fost intotdeauna la moda. Multe fete incearca sasi creeze singure alunitetonguetonguela mine e simplu doar cu o intepatura de ac imi iese alunita.Asa ca va imaginati ce am de la injectii si vaccinurilaughing

| daniDeeDee a răspuns:

Are ceva aparte... happy

imi plac fetele cu alunita(oriunde ar fi tongue)

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Pentru ca arata bine si vorbeam cu o colega si ea a zis ca i-ar place sa aiba o alunita pe langa gura pentru ca zici ca este ca si un pircinglaughinglaughing Daca DarllnGiLuSiOnS ar zice adevarul ar fi bine, sunt plina de alunitebig grin...La Multi Ani!

| marrr a răspuns:

batting eyelashes Eu am o alunita exact ca Marlyin Monroelaughing

| ralucaralu a răspuns:

Eu am alunita langa gura. nu e mare dar nici invizibiabig grinsi imi place

By AlinoOtsa

| liiinux a răspuns:

Si eu am o alunita acolo si nu ma face sa ma simt altfel. thinking big grin

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Am si eu alunita acolo si nu ma schimba in niciun fel.
Am si gropitze... Dar alunita nu te avantajeaza.Asa zic eu. E naspa sa ai o alunita, pe mine ma mai mancanca si trebuie sa ma scarpin daca o ating un pic ma ustura :{

| yuli10 a răspuns:

Eu am alunita pe nas si nu prea ma incanta sad nu e foarte mare dar e enervanta...
dar macar am gropite big grin

| Anca a răspuns:

Pai e sexy. O pata de culoare care face diferenta tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu am o alunita dar nu chiar langa gura ci pe barbie! Dar eu nu ma vad frumoasa, sincer!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o alunita langa buric si vara cand merg la tara si port bluzite mai,, goale" imi place cum vine acolo... rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde sh cum este alumitza sh c conformatie are forma feteiwinking m nou exista diverse metode de-ati,, crea'' o alunita acolowinking eu am o alunita in talie aproapre de buric sh o ador, deci alunitzele st sexywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am. si ma mandresc cu ea:X o ador...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca emana foarte multa senzualitate si te face sa-ti doresti sa saruti persoana respectiva smug :X

| Raluca_7742 a răspuns:

Probabil ca o aparut moda asta de la Marlyn Monroe, desi ea isi desenea alunita. Oricum o alunita finuta langa gura arata bine.

| Rose98 a răspuns:

Aoleu! Eu am una si nu mai stiu ce sa fac cu ea. O urasc, crede-ma ca nu ai vrea una.

| alintata a răspuns:

laughinglaughinglaughingdupa mine ...sunt diferitewinkingau ceva in plus...