Pentru ca e ceva rar . Adica nu toti au asa ceva . Si normal ca fiecare vrea ceva ceva special .
Pentru ca e ceva rar. Adica nu toti au asa ceva. Si normal ca fiecare vrea ceva ceva special.
Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile, cred ca e sic pentru ca e o chestie care se intalneste mai rar dar daca alunita este ceva imens poate deveni disgratios.
Se spune ca alunitele sunt semne de noroc, bani si fericire.alunitele pot da un anumit farmec personal au fost intotdeauna la moda. Multe fete incearca sasi creeze singure alunitela mine e simplu doar cu o intepatura de ac imi iese alunita.Asa ca va imaginati ce am de la injectii si vaccinuri
Pentru ca arata bine si vorbeam cu o colega si ea a zis ca i-ar place sa aiba o alunita pe langa gura pentru ca zici ca este ca si un pircing Daca DarllnGiLuSiOnS ar zice adevarul ar fi bine, sunt plina de alunite...La Multi Ani!
Eu am alunita langa gura. nu e mare dar nici invizibiasi imi place
By AlinoOtsa
Am si eu alunita acolo si nu ma schimba in niciun fel.
Am si gropitze... Dar alunita nu te avantajeaza.Asa zic eu. E naspa sa ai o alunita, pe mine ma mai mancanca si trebuie sa ma scarpin daca o ating un pic ma ustura :{
Eu am alunita pe nas si nu prea ma incanta nu e foarte mare dar e enervanta...
dar macar am gropite
Probabil ca o aparut moda asta de la Marlyn Monroe, desi ea isi desenea alunita. Oricum o alunita finuta langa gura arata bine.
Aoleu! Eu am una si nu mai stiu ce sa fac cu ea. O urasc, crede-ma ca nu ai vrea una.
butterflyyy întreabă: