| sebastian9788 a întrebat:

De ce asculta oamenii manele? Ce gasesc asa de "grozav" in acestea?

7 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Gusturile sunt impartite, depinde si mediul de unde provin, si personalitatea fiecaruia, nu poti schimba mentalitatea nimanui, poti doar sa iti alegi prietenii care ti se par potriviti

| Sociopat a răspuns:

Pentru ca asa cum si alora care asculta pop, manelele le trezesc acea stare de party si de buleala.

| SasNetRomania a răspuns:

E greu de spus laughing
probabil daca au manele in casti sunt "smecher" au trecere la "gagici" si au "bani"

| betty678 a răspuns:

Dragul meu, nici eu nu inteleg. Daca ma intrebi pe mine din cate ai observat manele sunt ascultate 70% de barbati. Si sti de ce? Pentru ca in toate videoclipurile exista femei imbracate intr-o camasa si o pereche de tanga negrii sau in cel mai rau caz intr-o rochie mulata prin care sa vad toate formele. Iar acele 30% din femei care asculta manele este pentru ca le place sa se imbrace si ele ca cele din video. Parerea mea nu imi sariti in cap. Sper ca ti-am explicat cum trebuies

| Kindly a răspuns:

Probabil pentru ca le ofera acea senzatie unica. Nu stiu ce senzatie, pentru ca nu ascult acest gen muzical, dar nu ar trebui judecati. Fiecare om este liber sa asculte ce gen de muzica vrea, de aceea este democratie pentru avea libertate personala.

| Ubitzik a răspuns:

Transmit unele stari/sentimente. Daca ai asculta cu atentie, poate ti-ar placea si tie.

| talentnebun a răspuns:

Nu este nimic asa grozav sa zic la manele! Dar trebuie sa asculti cu atentie ce versuri sunt, uneori iti da o stare de bine!

Întrebări similare