Intrebarea mi se pare putin absurda. dar gandeste-te ca daca nu ai tu nevoie de ajutor poate sunt alti oameni care chiar au...pentru ei a fost creat acest site!
Nici eu nu stiu sigur de ce dar ma gandesc ca un utilizator daca gaseste pe acest site raspunsurile la ceea ce il intereseaza atunci sigur va reveni(si asta e foarte bine pentru site), sau poate sunt persoane carora le place sa fie de ajutor raspunzand la intrebarile altora.
Site-ul a fost creat pentru oamenii care intampina dificultati. Orice om obisnuit poate pune o intrebare si o afla aici pe site de la alti useri. Distractie placuta in continuare!
Site-ul este creat deoarece uni oameni au nevoie de ajutor, iar ei nu pot spune decat altora straini daca uni rad de ei nu le e atata jena mrg adica vb cu altii straini nu cu rude sau prieteni sau apropiatii lor si macar nu e asa oricum uni oameni au nevoie de ajutor si intraba pe altii nu au alaturi pe altcineva... de aceea si te rog nu mai pune intrebari asa anapoda nu mai despre altceva site-ul asta e pentru oameni care au nev de ajutor! si totusi nu stiu dc ai mai pus intrebarea oricum pa pa ne mai auzim poate mai pui intrebarii din astea mai... haide pa
Cine stie cum pot sa pun la status ca sunt pe mobil si sa apara ca si cum sunt dar nu sunt.Multumesc anticipat. Fundita!
Pentru ca unele persoane, majoritatea au probleme la care nu gasesc raspusuri, sau le este rusina sa-si intrebe familia sau prietenii.Multi au nevoie de un sfat, sau o opinie din partea unei persoane care nu le este cunoscuta, dar care te poate ajuta.
Davyduchiha2001 întreabă: