Nu ma joc pe server privat, dar ma joc pe CH1 care zice intodeauna ca e BUSY.Si daca vreau sa ma joc pe CH2 tot asa zice, dar nu e full.
Pai epinde pe ce joci, daca joci pe server privat te scoate din juma d ora in juma ora.Se intampla sa fie FULL, se v-a rezolva in cateva zile
Oameni buni voi cititi ce scrieti?
... daca GM iti da ban atunci iti va scrie contul este blocat.
... daca joci pe privat si iti apare eroare atunci nu te speria edin cauza lagului pe ro daca iti apare eroareinseamna ca sant prea multi logati pe ch(=chanel)-ul acela sau inchis
Poftim un chat iti spune Lsi tot ce vrei e cel mai bun cand vine borba de metinse pricepe si la servere vi le face gratis asa mi-a facut si mie GRATIS http://xat.com/justMeLsi
Mai baieti, eroare la conectare server da din 2 motive
1- server inchis
2-net cazut
nu va mai complicati atata, ca si daca reinstalati metinu de n ori tot nu o sa mearga! si nu dati ca disperatii pe enter sa va conecteze nu merge nu merge asta e...numai fiti asa disperati dupa jocu asta
Si mie imi place metinu si la fel imi scrie nu stiu ce sa fac ieri nu mi-a aparut dar azi da
Stii am o vaga banuiala ca daca ai descarcat client 1 ( care este cel mai frecvent) nu-ti merge ca-i full. Eu tocmai acum imi descarc client 4 (poate imi va merge) bafta
Cine poate sa-mi rezoleve si mie problema la metin2light sa nu mai apara eroare la conectarea la server cautati-ma pe id asta pls! xxxemyxxx60
Ba cand scrie eroare conectare la server inseamna ca serverul e prea plin da nu va faceti griji le rezolva GM
Ba sa va zic ceva asa imi apare si mei am windows 7 si tare e metinul rau am vazut pe youtube si apare error while connect to the server si m inkerkat sa dau pe strt sa intru i nel toate ch-urile si am inchis si fereastra cu o fata sura si apare asa este inchis sv am m-a vazut si al altele era ofline sv erul si aparea asa era online si mergea