| xSequel a întrebat:

De ce atunci cand ma loghez la Metin2 imi spune "Eroare la conectarea pe server"? Se intampla foarte des, trebuie sa apas de mai multe ori sa ma loghez daca vreau sa intru in joc.Si chiar astazi : joi, 18.03.2010 nu pot sa ma loghez ori cat as apasa. Ce trebuie sa fac ca sa termin cu treaba asta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigura dar mie cand scr asas nu`mi merge netu`... poate ai ceva probleme cu internetul, sau daca tot nu merge in continuare sa mai descharci metinul mai o data. papa

37 răspunsuri:
| XMarianDennis99X a răspuns:

Fratilor ati vazut ca in folder MT2gx este o iconita care se numeste error log? Si nu poti sa o stergi
iti apare iar Poate si asta-i problemabig grin

| Stroe_Ionut_1993 a răspuns (pentru XMarianDennis99X):

Mei imi merge mt 2 european

| metin5 a răspuns:

Fratilor eu ma joc metin5 si cand ma loghez imi spune eroi la servar am asteptat 5 ore si tot asa spunemiti ce trebuie sa fac va rokkk am incercat pe toate servare si tot asa ajutati-ma

| metin5 a răspuns:

?

| GodOfWar21_5930 a răspuns:

Man nu stiu nici eu ce sa fac joc Darkness metin2 si imi arata incontinuu eroare la conectarea la server nu stiu ce sa faccrying

| NinjaOfStell a răspuns:

Am si eu aceeasi problema cu metin 2 European. Si nu stiu ce se intampla.

| xSequel explică (pentru NinjaOfStell):

EuropeanMt2 este offline cateodata. Daca nu-ti merge sa te loghezi inseamna ca e offline sau se lucreaza la ceva. Poti vedea daca e ON daca te duci pe site si sus la login, ch1, ch2, etc sunt verzi.

| Balazs_Marcela_1971 a răspuns:

Nu ma pot conecta la METIN2 ca numi cunosc IDIUL