| Lolololalali a întrebat:

De ce au devenit ANTI-fanii Justin Bieber la fel de insistenti si chiar enervanti ca si fanii?

15 răspunsuri:
| yanis a răspuns:

Mie nu-mi place fatuca aia de JBrolling on the flooreste un baietel nedezvoltatlaughingeste o nebunie sa-ti placa de ellaughing

| MenInShadow a răspuns:

Io la fel sunt un antii fan. si la cata ura am pentru fonfaitu ala... ohoo. l-as critica 5 saptamani din 4.

| Buttercup30 a răspuns:

Ca sa le faca fata fanilor.

| Viviannnnnna a răspuns:

Fiindca nu il suporta happy

| AmandytaErhan a răspuns:

Pentru ca au ajuns la egalitate 50% la 50% ooo vine lupta mare...

| Ryuzaki a răspuns:

Pentru ca s-au saturat sa auda de Gaystin peste tot.

| lunarwolf a răspuns:

Ca sa putem combate numarul fanelor innebunite si sa le deschidem ochisorii in care se afla fantezii cu Gaystin...
Intelegi?batting eyelashes

| DakotaRoyse a răspuns:

Au ajuns la fel de enervanţi ca fanii pentru că fanii, nu că sunt enervanţi, sunt fanatici deja.
Şi normal, anti-fanii trebuie să facă ceva anti-el, nu? laughing

| petruclaudiu78 a răspuns:

Derick: ai dat cel mai destept raspuns. Bravo, bravo!
Adica voi de asta vorbiti numai despre ala, pentru ca v-ati saturat sa auziti vorbindu-se de el.
Chiar ma intrebam de ce, dar acum m-ai lamurit.
Sa treci pe la mine sa-ti dau o funda, daca nu iei pe aici, ca vad ca sunt pe gratis.

| adyzone a răspuns:

Nu stiu de ce, da au evenit mult, mult mai enervanti ca fanii lui. Deci in ultimul timp vad cel putin 10 intrebari pe prima pagina anti justin. Pai frate cum vreti sa se potoleasca fanii daca voi ii tot intaratati. Am spus-o de multe ori aici pe TPU, cel mai destept cedeaza primul, dar vad ca nu cedeaza nimeni cea duce la o singura concluzie!

| Villy0po a răspuns:

Eu nu pot spune ca imi plk dar nici ca il uarsc...fiekr face ce vrea cu viata lui. daca e gay sau nu e problm. luiwinking mie imi plk melodiile lui.n-am nimic ca el personal, dar nici un fan nu ma considerwinking

| Tasya05 a răspuns:

Poi nu stiu. Eu sunt un MEGA fan Justin Bieber si se vede laughing. Dar pana la urma nu inteleg, nu am inteles niciodata si nu voi intelege dc UNII il urasc atat de mult pe justin. Pana la urma nu le-a facut nimic. Uite de exemplu si eu sunt impotriva celor EMO sau celor care sunt rockarii ( pur si simplu nu imi place acest gen de muzica.). Si oricum justin are FOARTEE MULTI fanii in tari mult mai importante decat Romania ( America, Australia, Germania, Canada, Israel, Franta, Spania, Italia etc... ) Nu cred ca il intereseaza pe el ca exista niste oamenii prostii in Romania care il fac gay si il tot injura laughing
Pe bune fratilor Justin o sa ramana mult timp cum este acum laughing O sa aiba mereu MILIARDE de fanii in toata lumea laughing Decii nu avetii nicio putere sa distrugetii fenomenul Justin Bieber. Da Justin este un baiat talentat, frumos, adorabil, dulce, amuzant si ftt popular. Deci nu exista nicio,, lupta'' intre cei care il urasc pe Justin si fanii lui pentru ca este clar cine castiga laughing Voi chiar nu va datii seama ca nu avetii cum sa ne facetzii sa nu ne mai placa Justin? Doamne. Justin este de abia la inceputul carierei lui si mai bine obisnuiti-va cu fanii OBSEDATII dupa justin pentru ca nu aveti nicio sansa sa ii doboratii laughing
Ar fii imposibil deoarece Justin are sute de miliarde de fanii in toata lumea si doar cativa care il urasc din Romania laughing

| yanis a răspuns:

Yloveyoujustinbieber-pff cata numeleeeeeelaughing)nu aveai altu mai scurt?-nu il uram...chiar nu ne-a facut nimic personal, numai ca ne iau durerile de cap cand ii auzim vocea aia ca fetita...-daca tot il iubesti atat du-te si fa-te garda lui de corp, sa nu cumva sa il atace vreo musca

| Tasya05 a răspuns:

@yanis, da il iubesc! Dar nu sunt chiar ca alte fete care si-ar da viata pentru el. Dar totusii il iubesc!
Si, sincer faza cu musca a fost tare laughing