| Paula a întrebat:

De ce avem frica de adevar?

Răspuns Câştigător
| viorel2c a răspuns:

Frica de adevar au doar cei ce traiesc continuu in minciuna.

15 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa ne fie frica de adevar, stim ca uneori doare, este greu de depasit acest obsacol, dar, mai bine este sa-l spunem decit sa traim tot timpul in minciuna, odata si o data trebuie depasit acest obstacol.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dar chiar avem?

daniela
| daniela a răspuns:

Nu cred ca de adevar ci de consecintele lui

mira
| mira a răspuns:

Exista si adevaruri convenabile de care nu ne este frica.Adevarul neconvenabil genereaza frica, intrucat odata rostit poate conduce la piederea unei iubiri, prietenii, stari de liniste. Mira

| irynna a răspuns:

Frica de adevar au numai persoanele ce nu isi accepta realitatea, indiferent care ar fi ea

assiris
| assiris a răspuns:

Cine are? Eu nu am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate k nu putem sa ne infruntam cu realitatea
uneori realitatea e prea greasad

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Pentru ca la sfarsit il gasim intotdeauna, de aceea ne este teama de momentul in care cineva il va descoperi.

| kh1ss a răspuns:

Pt ca de cele mai multe ori adevarul doare

cristian
| cristian a răspuns:

Atata timp cat esti corect nu trebuie sa-ti fie teama de adevar ci mai degraba de minciuna.

| remus a răspuns:

da, adevarul este unic, am fost educati si crescuti in minciuna, din tot ce stim si am invatat 99% este minciuna si manipulare, totul este sa intelegem ca nu putem fi putin gravida... ori esti gravida ori NU.

| elena a răspuns:

Pentru ca doare...

| CriSslsa3 a răspuns:

Da.Eu am frica de Dumnezeu.Mai am un pic frica de inaltime. Dar incep sa ma obisnuiesc.Si vorbesc sincer. Dar eu voi avea mereu frica de Dumnezeu.Pentru ca este mereu alaturi de toti.

| CriSslsa3 a răspuns:

Si, idem mlm nu ar trebui sa ne fie frica de adevar. Mi s-a intamplat cand am luat nota mica la scoala, si nu puteam sa ii spun. Dar mi-am infruntat frica, si am reusit. I-am spus adevarul.Si de acum incolo, prefer sa spun adevarul, decat sa afle de la altcineva, si sa fie si mai rau, decat sa fie mai rau cand ii spune altcineva, ii spun eu si totul o sa fie bine.Deci, nu trebuie sa mai avem frica de adevar.(APP:AM 11 ANIbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin)

| Marica_2964 a răspuns:

Pentru ca doare, de cele mai multe ori!