Pai sa bage si ei macar din 2010, 2011....adica sezoanele 16, 17..de ce o fi scazut asa...nu pot sa imi dau seama.Mai bine o lua de la inceput
Ptr.ca tu nu vezi programul original.Cauta sa vezi programul original consecutiv cu discovery Romania si ai sa vezi ca e o MARE diferenta de program.
La ce te referi ca sa caut programul original?
De exemplu, daca ai un tv led puternic, ai putea sa prinzi discovery chanel in afara grilei de pe cablu, sau vizioneaza-l pe net, pe un site de tv online si in acelasi timp uita-te si la tv pe discovery.Vei observa diferenta de program.Ce vedem noi este o preluare, in vederea traducerii. Daca ai o antena satelit vezi transmisia in direct.
Pai nu e doar un Discoveru Channel?
Ce vedem noi e Discovery Ch RO
Stiu ca e Discovery Romania...dar pe ala care zici tu nu il gasesc si de aia ziceam ca e doar un Discovery...adica cum e Google ro si Google en.
Discovery channel, nu ro, il gasesti doar online sau pe rds ori alte retele care se respecta, nu pe nextgen sau alte retele de genul asta.Cauta pe net, dar iti trebuie sopcast, vlc sau alte pluginuri, pe care ti le cere de altfel.
Pai si pe discovery de pe cablu apare Discovey Channel... fara ro si m-am uitat pe site-uri de tv online si tot acelasi discovery am gasit.
Marin46 întreabă:
anonim_4396 întreabă: