| lolita_3959 a întrebat:

De ce barbatii au mai mult umor decat femeile? Adica, de ce raspunsurile date de ei sunt mai haioase? In general si cand spun bancuri, barbatii se pricep mai bine decat femeile, sunt mai amuzanti...
E vrea explicatie stiintifica?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Femeile sunt mai analitice, mai sobre, mai serioase..., umorul lor este mai rafinat..., mai cu "perdea"..., pe cand barbatii sunt mult mai spontani, fac mai usor haz de necaz..., si se stie ca femeilor le plac barbatii cu umor, de aceea, mai ales in preajma lor, pentru a le destinde si binedispune, pentru a le cuceri mai usor ei fac glume, spun bancuri...

5 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Pai femeile sunt mai dezvoltate mintal decat barbatii...acum depinde si categoria de varsta la care te referi tu.Eu am 15 ani...si tone de umor de exemplu... dar sunt ai altii care nu au deloc... Oricum daca ai umor esti mai placut de ceilalti, si poate de aceea ti se pare tie ca barbatii au mai mult umor.Sau poate o sa se elaboreze si o explicatie stiintifica...in viitor.

April
| April a răspuns:

Intrebarea ta sugereaza altele doua:
1De ce exista cuvantul misogin si de ce nu are el echivalent in sensibilitatea feminina?
2De ce prieteniile intre barbati sunt mai frumoase, mai frecvente si mai rezistente decat cele dintre femei? Daca poti sa raspunzi la aceste doua intrebari ai sa intelegi si ca esti total nedreapta in privinta femeilorCaci cele mai importante calitati ale unui om, fie el barbat sau femeie nu sunt din categoria celor enumerate de tine.Nu stiu la ce fel de stiinta te gandesti dar, in ce ma priveste bancurile pe care le spun unii barbati uneori, ma jeneaza, si nu atat pentru mine cat pentru ei...In alta ordine de idei stii ce e acela un gentleman?

| leluc a răspuns:

In primul rand nu cred ca este adevarat. Eu sunt femeie si am foarte mult umor, spun bancuri si povesti amuzante mai bine decat multi. Probabil depinde de inclinatie, de imaginatie. Sau ma gandesc ca e posibila si varianta in care femeile sunt mai 'fine' si se simt deseori jenate sa spuna un banc porcos sau sa faca o gluma deocheata, lucru de care barbatii nu se feresc....deci implicit au un avantaj happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu sunt de acord happy cred ca tine de fiecare persoana in parte daca are sau nu umor, daca are acel ceva atunci cand povesteste sau spune bancuri, sau daca stie sa le aleaga (pur si simplu unele bancuri nu sunt amuzante), daca stie sa tina la glume happy etc

| razvan_8509 a răspuns:

Pai depinde de la persoana la persoana. Unele sunt morocanoase unele amuzate.Etc dar nici o data nu exista o persoana suparata care sa nu o poti inveseli! Sper sa te ajute raspunsul