| BeT a întrebat:

De ce cainele nu suporta pisica? Vorbesc de caini adevarati nu de cei"parfumati". Nu raspundeti ca din instinct.Lupul meu"Gruia"ar fi in stare sa se urce in copac dupa ele.

5 răspunsuri:
| multimoak a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar voi raspunde ca din instinct.Cainii au un instinct de vanatoare si fugaresc orice misca prin zona.Sa nu mai punem la socoteala ca vor sa-si apere si teritoriul. Daca urmaresti cu atentie un caine cateva zile, vei vedea ca va fugari pisicile pentru a le vana sau pentru a le goni de pe teritoriul lor.De asemenea, vor fugari si cainii straini sau diverse persoane straine. E metoda lor de a se apara si de a-si mentine teritoriul. Daca vei fugi de-un caine vei observa ca te va fugari.
Buuuunnn... Sper ca ai inteles cam despre ce e vorba cu acesti catelusi... Nu degeaba sunt paznici buni la casa omului happy

| danut a răspuns:

Animalele se aseamana cu stapanii. Un caine care nu are stapan accepta parteneriatul unei pisici, am vazut multe situatii in care cainii maidanezi dorm impreuna cu pisicile fara stapan. Cainii de apartament (curte) au deviatii comportamentale din lipsa vietii libere. De multe ori animalele inchise "imprumuta" din caracteristicile comportamentale ale stapanilor.

nony
| nony a răspuns:

Afaceri din trecut terminate prost rolling on the floor Sincer acum @multimoak are dreptate.Sunt doua animale de prada, amandoua merg pe principiul teritoriului.
Lupul tau?! Pai imagineaza-ti o pisicuta de 2 kg sa-i tina piept lui ¨Gruia ¨ E, ti se pare corect? Sau, poate explicatia mea e mai tembela si secretul este mult mai adanchee hee

| eugem35 a răspuns:

Si sa fi fost pisica de acceasi marime cu ciobanescul german pe care il deti iti garantez ca il facea bucati pisica este foarte mica pe linga un caine sa fi fost la aceeasi marime si seansele sunt egale sigur ca pisica stie sa se apere si de un cine mai mare dect ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciinele este un animal sincer, pisica unul prefacut, fals
tie iti plac persoanele cu descrierea de mai sus?

Întrebări similare