Uau, t respect daca asculti muzica cu adevarat buna! nici eu nu ma laud cu ani grei de viata decat cu 23, si pe langa rap mai ascult si 80-90! melodiile alea n-or sa piara niciodata! te respct si da-le pace k nu ei iti dau tie sa mananci! daca sunt rai lasa-i in lumea lor cu inna si rahaturile lor de muzica, daca se poate numi muzica
Pentru ca li se pare jicnitor sa asculte niste melodii care au marcat istoria muzicala si vor ramane pentru totdeauna melodii cu adevarat frumoase.crezi ca peste cativa ani isi va aduce cineva aminte de nu mai stiu ce melodie a lu Eminem (de exemplu). te sfatuiesc sa asculti in continuare, si mie imi plac foarte mult melodiile vechi
Au probleme cu capul si daca nu merg pe la medic apare acel sindrom al parazitului prostesc din secolul 21. Dar tu ceea ce faci e normal si bine pentru tine.
Pt ca nu mai sunt promovate intr-un serial sau cv de exemplu Queen e din nou la moda dupa ce Cei din Pariu Cu Viata a facut un cover la unele melodii dealelor. Mie mi se par niste melodie nu super ci ultra mega super lasa-i pe aia de la tine de la scoala ca nu stiu ce e bun! Funda?
Lasă-i în lumea lor. Nu trebuie să îţi peste când te jignesc din cauză că asculţi muzică, în sintea lor, "demodată". Să te doară fix in pu. lă.
Eu nu ascult nici Porumbescu si nici dubstep deci pot lua o pozitie neutra. Sa incepem:
Explicami de ce crezi ca muzica pe care o asculti tu este superioara muzicii lor. Apoi explicami de ce ei cred ca muzica lor este superioara.
Sunt de acord cu tine intr o privinta: Nu trebuie jignit un om pentru ca se diferentiaza prin muzica pe care o asculta. Si inca ceva... multumeste-te ca colegii tai nu asculta house si manele.
Buna, pentru ca de cand sunt melodii noi si pe punct sexual unele, nu mai vor, si a aparut si televizorul si intenetul, pe care cauti ORICE! si, na, asta e! FUNDa?:
Pentru ca sunt superficiali, si cum traim intr-o perioada in care tot ce e nou, vinde, este si logic ca mai toti tinerii sa fie grabiti in orice, sa nu aiba timp sa isi formeze o cultura muzicala, si sa asculte doar ce e nou, comercial, si recomandat de mai toate elementele turmei.Si pentru ca ei sufera de sindromul culenitatii. Daca nu asculta ce e la moda, nu sunt cool, si automat, turma ii priveste cu ochi rai, pentru ca nu se conformeaza.Personal,te sfatuiesc sa continui sa asculti muzica buna, si sa nu dai doi bani pe ce zic oile.
Suntem in secolul 21 si dubstep-ul este acum "in floare". Dar si eu, fiind copil, ascult dubstep si nu melodiile vechi. Daca ei nu ascultamelodiile care iti plac si te injura nu-i baga in seama si treci peste.Melodiile vechi nu prea imi plac pentru ca nu inteleg nimic doin ele.Bineinteles cateodata mai ascult si Adrian Paunescu dar mai rar.
Iti spun eu de ce. Pentru ca nu mai este la moda. Daca ar fi la moda probabil ar asculta. Lor de fapt le place muzica dar le e rusine ca ceilalti vor rade de ei. Asculta ce iti place si nu ii baga in seama, vei fii respectata pentru asta, insa de oameni care au ceva in cap si nu de cei care nu stiu cat fac nici 2+2. Asta este societatea romaneasca si viitorul Romaniei. Bine ca mai sunt si persoane ca tine care mai gandesc si stiu sa aprecieze o muzica buna. Tot respectul!
Am vazut niste comentari rautacioase. Da fratilor e lumea moderna si is vechi da dc toti sunteti niste hiene si sariti pe om ca are alte gusturi decat voi fiecare asculta ce vrea nimeni nu ve'o zis sa ascultati un tip de muzica asa ca lasati omu sa asculte ce ii place nu ce vreti voi
Si eu tes injura, santem in secolu 21, normal ca toti asculta dubstep pentru ca e ceva nou, oricum mai bine muzica de pe vremea bunici de cat manele
Parerea mea este ca fiecare asculta ce ii place. Daca ei asculta dubstep si tie iti place muzica clasica nu va diferentiaza cu nimic.
In orice caz, daca ei te jignesc pentru ca nu asculti acelasi gen de muzica ca ei asta e alta treaba. Asta ii face prosti nu muzica pe care o asculta.
Si eu ascult dubstep dar nu ma vezi ca incep sa injur sau sa iau la bataie pe cineva pentru ca nu asculta ce ascult eu.
Asculta ce iti place si nu mai lua in seama pe toata lumea.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: