Perfectiunea nu exista, nu exista nimic perfect pe lumea asta, nici slujba perfecta, nici relatia perfecta, nici trupul perfect, etc.Este in firea noastra imperfectiunea fizica si sufleteasca, este ceea ce ne face sa aspiram spre evolutie.Sensul vietii este evolutia. Ceea ce pare perfect de frumos in ochii mei, altei persoane i se poate parea acceptebil doar, este ceva relativ, in realitate.Important este sa stii sa te faci iubit prin comportamentul tau.Cine e iubit, este mult mai fericit decat cine se crede perfect.Multumesc!
Buna Sophie!
Nimeni nu poate fi perfect, aceasta e logic.Pentru ca, dupa cum ai vazut cu toti facem greseli, cat de mici, dar facem.Asta inseamna perfectiunea! Ceva pur si simplu cineva, in cazul nostru, care nu face nici o greseala, cat de mica, ceea ce este chiar imposibil!:-s desi este rusinos, nu suntem perfecti, dar este omenesc.
Sper ca te-am ajutat.Bafta si multe funde.
1.Nu exista cuvant prin care sa definesti perfectiunea.
2.Defectele sau caracteristicile fiecaruia sunt cele care ne definesc si deosebesc de ceialti.
3. Daca iti pui intrebarea asta inseamna ca ai o problema.
Perfectiunea o poti vedea intr-o persoana pe care o apreciezi foarte mult si nu mai incape loc si pentru micile greseli omenesti care le face.
Uite, nu am nici o problema cu asta.Si nu am chiar nici o problema cu altceva.Doar ca am pus o intrebare de curiozitate. Ok?
anonim_4396 întreabă: